Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2011. 18:02h.

De Gispert calla sobre la contractació de familiars

"És una decisió personal", segons López Tena

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, no ha donat explicacions sobre la contractació de la cunyada del seu fill com a assessora del seu gabinet. El diputat de Solidaritat, Alfons López Tena, ha explicat que han demanat la versió de la presidenta, però que només ha al·legat que "és una decisió personal".

Segons López Tena, De Gispert ha dit que "ningú n'ha de fer res perquè això és una decisió meva personal". "Val, fantàstic, dediquem diner públic a contractar nebots, cunyats… Esperem que la seva família no sigui gaire extensa, encara que sent d'Unió i democristiana molt em temo que pot sortir car si hem de contractar tota la seva parentela, tenint en compte l'afició dels catòlics a reproduir-se", ha comentat el diputat.

De Gispert va contractar la cunyada del seu fill, Jael Lizarte,  com assessora. El nomenament va ser publicat al Butlletí del Parlament del passat 26 de setembre, i segons el qual ocuparà una plaça de "tècnica assessora del gabinet de presidència del Parlament" inscrita en el grup A1, nivell 13, amb caràcter de personal eventual.

De Gispert, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Gerard, Barna, 13/10/2011 - 03:28

Sra, les decisions personals es prenen a casa, en la vida particular de cadascu. Amb els diners publics, exercint un carrec public, no es prenen decisions personals. Si es prenen es q no mereix un carrec public i ha de dimitir. Aixi de senzill. Quin nivell,estan tan convençuts de ser intocables!

#8 pepito, barcelona, 12/10/2011 - 12:18

la agencia de colocacion de udc funciona de nuevo a tope.... como a este hada madrina le de por colocar a todos los gnomos del bosque vamos apañados......

#7 lins, quart, 12/10/2011 - 10:18

I que esperava u d`aquesta gent, i criticant als andalusos pel PERN i ells son pitjors.......

#6 ojo al dato, b, 12/10/2011 - 07:26

¿Con sueldo de chofer? seguro que no

#5 Pep, Sabadell, 11/10/2011 - 22:37

Els d'Unió en tenen uns quants.,.. que es dediquen a agafar parents per donar-els-hi places que corresponen a funcionaris i, a sobre, els hi paguen més del doble del que li pagarien al funcionari, un exemple, una tal filla d'un alcalde, d'un poble de la Plana,.. i, a sobre, no està preparada!

#5.1 Gerard, Barna, 13/10/2011 - 03:30

I després encara surten a donar lliçons de productivitat, esperit emprenedor i critiquen la voluntat del "populatxo infecte" d'esdevenir funcionaris. Hi ha res més cínic en aquest món que un democristià?