Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2017. 20:41h.

De Gispert creu que Espadaler se'n va al PSC perquè "necessita un sou"

L'expresidenta del Parlament assenyala que "portava dos anys sense cobrar"

De Gispert creu que Espadaler se'n va al PSC perquè "necessita un sou"

Núria de Gispert (Foto: Rac1)

L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert ha explicat que està sorpresa de la marxa de Ramón Espadaler al PSC i ho ha atribuït al fet que "necessita un sou", ja que "portava dos anys sense cobrar". Núria de Gispert, en una entrevista a Rac1 ha assegurat que Espadaler "ha estat company de govern dels qui avui són a la presó i ha estat conseller del president Mas. L'únic que em fa pensar és que portava dos anys sense cobrar i necessita un sou. I ho dic així. Ras i curt, em sap molt greu, perquè no es pot anar a un partit quan les teves idees són completament contràries". 

De Gispert ha afirmat que no voldria que hi hagués un futur pacte amb els Comuns, "no m'agradaria una aliança amb els Comuns. Poca cosa han tingut a veure amb tot el que s'ha aconseguit fins ara". L'expresidenta ha admès que va demanar a Puigdemont que declarés la independència: "li vaig dir al president, a la vista que no hi havia garanties de res: 'declaració d'independència'."

Núria de Gispert ha lamentat l'empresonament i "exili" dels exconsellers i expresident del Govern de la Generalitat destituït així com dels Jordis. "Respecto les autocrítiques malgrat tenir mig govern a l'exili i mig govern empresonat i els dos Jordis a la presó em crema, i em violenta molt personalment, sobretot perquè jo he viscut molt defensant la justícia. Això és una justícia del segle XVIII" ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#31 la bruixa del parlament, Barcelona, 17/11/2017 - 08:37

Recordi que vostè també ve de Unió i que en el seu moment també va optar per fer el saltironet ideologic com tal de seguir maman.

#30 Sergi , Barcelona, 16/11/2017 - 18:36

Pero como te atreves??? Estas viviendo como una reina a costa nuestra con una pension de lujo por haber sido presidenta del Parlament 4 años, deja tranquilo al Espadaler.

#29 Alien, Plutón, 16/11/2017 - 14:59

Quina impresentable i maleducada. I pensar que li estem pagant un sou de luxe entre tots!

#28 pepe.----, andorra, 16/11/2017 - 13:46

si hubiera justicia en este mundo de verdad, esta señora no cobraria un duro del erario publico. Ahora multipliquemos por 17 los sueldos a los expresidentes de camaras autonomicas. Lo q nos estan robando todos los politicos con la excusas de las autonomias es peor, mucho peor en terminos economicos q las reparaciones de la guerra civil.

#27 Slobodan, Madrid Belgardo, 16/11/2017 - 13:30

Y, esta momia? Que sigue necesitando su dosis diaria de RAC1 O TV3 para poder vivir! Vaya personaje infecto.