Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2015. 11:47h.

De Gispert diu que no està en deute amb Duran

Assegura que "a mi m’ha promocionat el partit"

De Gispert diu que no està en deute amb Duran

De Gispert, durant l'entrevista

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha assegurat aquest dijous que no se sent “en deute” amb el líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida.

De Gispert, durant una entrevista concedida al 3/24, ha assenyalat que “a la direcció del partit no els agradava gens el meu posicionament a favor del procés independentista”. “Als consells nacionals la situació es va anar tensionant i el 9N ho va precipitar tot”, ha afegit.

Preguntada sobre si se sent en deute amb Duran ha respost amb contundència que “no”. “No em sento en deute amb Duran, un es guanya un lloc o una responsabilitat”, ha comentat.

“Puc ser fidel a un partit però no tens perquè sentir-te en deute amb una persona, a mi m’ha promocionat el partit”, ha insistit abans de dir que “no he estat mai del seu cercle més íntim”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 laura, lleida, 31/07/2015 - 11:50

Si a Unió no és moia res sense el vist-i-plau d'en Duran, com s'explica q ara aquesta senyora digui q no té res a veure amb els seus nomenaments. Francament no confiaria mai amb algú q és tant poc agraït. Era íntima del President Pujol però segur q ara si ni pregunten fa veure Q no el conèix.

#9 Manolo, Barcelona, 31/07/2015 - 10:51

Esta sra no sabe lo que significa militar en un partido.
Se lo diré yo.
Pagar la cuota y obedecer al partido. Punto y Pelota

Si no obedeces, renuncia a tus cargos obternidos gracias al partido y vete a casa o crea otro partido

Lo demás es indigno

Me has decepcionado

#8 Consultor, Molins, 30/07/2015 - 20:12

Abuelita dime tu ........lara lara lara .
Por Dios!!! Igual piensa que ha sido por su ""valia" para morirse!!!!!

Lo que no puedes hacer es subir con un partido y una vez has llegado, darle una patada

ES DE BIEN NACIDOS SER AGRADECIDOS!!!

#7 El azote de los necios, Barcelona, España, 30/07/2015 - 16:27

El independentismo genera actitudes de traicion, conspiracion, manipulacion, falacias, etc.....un ejercito de desagradecidos y renegados que falsearon su verdadera ideologia engañando, como la Tura, Castells, Romeva, Maragall, De gispert, Castella, etc.....muy asquerosito el tema.

#6 JosepMLJ, Barcelona, 30/07/2015 - 15:09

Una dona coherent... primer diuen que el Duran ho controla tot, que res es mou al partit sense que ell digui i per això en marxen i ara resulta que ella ho deu tot al partit i no al Duran?? Mai el càrrec de president del Parlament havia estat tan desacreditat, quina vergonya. Tot per acabar a CDC.