Publicitat
Política · 15 de Juny de 2011. 13:17h.

De Gispert: "és un atemptat a la democràcia"

La presidenta del Parlament diu que "mai no s’havia tancat, a excepció d’etapes de les quals més val no parlar-ne"

De Gispert: "és un atemptat a la democràcia"

De Gispert, a l'inici del ple

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha qualificat com un atemptat a la democràcia l’actuació de manifestants del moviment dels indignats que han bloquejat l’entrada a l’edifici de la cambra per impedir l’accés dels diputats.

En declaracions a Catalunya Ràdio, De Gispert ha advertit que "pensin que aquest atemptat a la democràcia no ens convé en absolut. Mai no s’havia tancat el Parlament de Catalunya, a excepció d’etapes de les quals més val no parlar-ne. No havia passat mai. En 31 anys, el Parlament de Catalunya havia funcionat normalment, i avui tots els diputats i diputades volen que funcioni normalment”.

De Gispert ha dit que les persones que han protagonitzat els incidents “són, normalment, les mateixes que en qualsevol celebració o commemoració són les que busquen els embolics, els problemes, les coaccions i les agressions”, i ha afegit que “avui haurien volgut intentar que no entressin els parlamentaris”.

La presidenta de la cambra ha explicat que ha arribat al Parlament en helicòpter, juntament amb al president de la Generalitat, Artur Mas, altres membres del govern i alguns portaveus de grups parlamentaris. Núria de Gispert ha assegurat que en cap moment ha pensat a suspendre el ple per aquests incidents que han passat fora de l’edifici del Parlament.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 Kropotkin, Vic, 15/06/2011 - 19:58

¿Y el robar no lo es tambien?

#10 Pimpollo, Vic, 15/06/2011 - 15:46

Qué sabrá Gispert de democracia? Ni lo sabe ni le importa! Para empezar, En Cat se vive bajo un régimen de apartheid de facto. Estamos en un mundillo de Yupi en el que el 60% de la poblacion catalana vive de espaldas al 40, y por extensión, de espaldas al resto del mundo

#9 ccc, bcn, 15/06/2011 - 15:22

a Catalunya hi ha partits que fa anys que pateixen aquests assetjaments i no passa res. Quan permets i justificats comportaments així contra d'altres no t`has d'estranyar quan es tornen contra tu

#8 Bacus, Sort, 15/06/2011 - 15:17

L'atemptat el feu vosaltres dia a dia contra tot el poble que mansament us anat votant però això s'ha acabat i molts acabareu a la presó igual que a Islàndia.

#7 jk, vic, 15/06/2011 - 14:36

decir que hay sentencias de tribunales que no se cumple eso si que es un atentado a la DEMOCRACIA