Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2011. 14:20h.

De Gispert fitxa la cunyada del seu fill

El Parlament guarda silenci

De Gispert fitxa la cunyada del seu fill

De Gispert, al Parlament, en una foto d'arxiu

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha contractat dues noves assessores per formar part del seu gabinet com eventuals. Segons informa El Mundo, es tracta de Chantal Framis i Jael Lizarte. Aquesta última guarda parentiu amb De Gispert, ja que és cunyada del fill de la presidenta de la Cambra, Xavi Díaz.

Lizarte, el nomenament va ser publicat al Butlletí del Parlament del passat 26 de setembre, ocuparà una plaça de "tècnica assessora del gabinet de presidència del Parlament" inscrita en el grup A1, nivell 13, amb caràcter de personal eventual.

Amb aquestes dues noves incorporacions, l'equip de confiança de la presidenta de la Cambra passa a comptar amb cinc contractats eventuals: el cap de gabinet, Xavier Armengol, la seva adjunta, Judit Bayés, i tres tècnics assessors, Framis, Lizarte i Josep Lluís Mallo.

Citant a fonts pròximes a la presidenta del Parlament, expliquen que el gabinet de presidència ha realitzat aquestes noves contractacions per cobrir una plaça de "tasques de suport a la presidenta" i una altra per "una encarregada de millorar la web de De Gispert". A més, una de les dues noves eventuals té jornada reduïda per maternitat.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#37 MJoana, Lleida, 05/10/2011 - 19:57

Em sembla que els vosatres atracs són perquè no heu pogut aconseguir una feina de qualitat dins de l'administració. Tota la meva vida laboral he estat funcionaria A 24. M'ho he guanya a pols: oposicions, formació (pagant jo), sense parents. I si els hagués tingut? Seria enxufisme? No.ÉS ENVEJA!

#36 A les armes!, Bastilla, 05/10/2011 - 17:08

A les armes! Ciutadans, treieu la guillotina! Han contractat el cunyat del vei del cosi de la portera del germà d'un conseller!
No sou una mica ridiculs, buscant parentius?

#35 Gerard, Barna, 05/10/2011 - 14:27

No ho enteneu. Si ho fa el tripartit és nepotisme despreciable i de la pitjor espècie. Si ho fa CIU se'n diu meritocràcia i casualitat sense importància. No tinc prou elements per mullar-me pero agrairia als convergents que aclarissin els seus conceptes per aplicar sempre el mateix judici.

#33 Marc, BCN, 05/10/2011 - 11:40

Està clar que tenir un familiar polític és el pitjor que et pot passar. Aviat hauran de declarar a més del patrimoni els arbres geneològics per si donen feina a un cosí cinquè per part del cunyat de l'oncle-avi matern

#32 Rosa, Barcelona, 05/10/2011 - 10:04

Quin sentit té que es vagi a votar un partit o un altre si a l'hora de la veritat hi ha una gran barreja de càrrecs de gent ben oposadament dins d'un estament oficial. Sigui el Parlament, l'ajuntament o els diferents departaments de la Generalitat. És incomprensible... però és la realitat...

#32.1 jajajjaaa, barcelona, 05/10/2011 - 11:04

carai o sigui que si fos d´un altra partit a per ell, pero com ho fa CIU, tots son igulas doncs nooooooooo aquesta gent esta tancant hospital i a la vegada omplint se les butxaques sobiranistes de cap de setmana