Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2018. 09:57h.

De Gispert insta Arrimadas a marxar de Catalunya

L'expresidenta del Parlament convida la líder de C's a tornar "al seu poble"

De Gispert insta Arrimadas a marxar de Catalunya

L’expresidenta del Parlament i líder de Demòcrates de Catalunya, Núria de Gispert, ha convidat Inés Arrimadas a marxar de Catalunya i tornar “al seu poble”, en una piulada que ha obtingut més d’un miler de 'likes'. Núria de Gispert també carrega contra ERC malgrat que el seu partit va integrar-se a les llistes dels republicans a les darreres eleccions, fet que els va permetre obtenir diputats.

"La diputada Inés Arrimadas és una inepta i ignorant. No sap d’economia, no sap d’inversions, no sap de res. I sempre fa un mateix discurs derrotista. Es deu trobar molt malament a Catalunya! Deu enyorar el seu poble! Qui la obliga a ser aquí?", ha preguntat De Gispert a la xarxa.

"Arrimadas insulta els nostres presos politics, intoxica amb mentides i informa amb ignorància. Missatge destinat al seu milió de votants. Què han fet o proposat per a Catalunya en els darrers dos anys Ciutadans o el PP?", ha insistit. De Gispert considera que "el que més agrada als diputats de Ciutadans i als del PP és sortir de l’hemicicle en mig d’una sessió, tal com si fossin nens maleducats sortint al pati".

Respecte a ERC, l'expresidenta del Parlament pregunta: "Sabrià, quin és “el diàleg de fons”?. No volem esperar altres 87 anys per tenir la República. Esteu canviant el discurs i la gent ho està captant. I tot això és paga a les urnes".

Publicitat
Publicitat

124 Comentaris

Publicitat
#99 gurguri, barcelona, 06/10/2018 - 19:42

Alguien conoce lo que nos cuesta al erario público mantener las prebendas de esta señora?Insulta a Ines Arrimadas porque es una política brillante y no ha ido del brazo de los del 3%, durante años como De Gispert.

#98 Sarola, Castelldefels, 06/10/2018 - 12:34

Senyora, li sugereixo que aprengui a parlar catalá i Espanyol i ........Fa vergonya escoltar-la !

#96 Juanico, Bcn, 05/10/2018 - 08:45

Hombre...yo creo que Arrimadas tiene mucho por aprender aquí en Cataluña: buenos modales, no mentir, no odiar, cultivar su pobrre intelecto...

Pero no se si, siendo rtan mala persona, estará por la labor.

#94 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 05/10/2018 - 08:20

La fada de CiU ha esdevingut la Bruixa Averia.....hehehehehe

#93 Vlac, Barcelona, 05/10/2018 - 06:24

Doña Núria: Labre, siembre, coseche y busque un gestor que le haga la documentación para cobrar la PAC ( no creo que este capacitada para hacer el papeleo ).