Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2013. 18:41h.

De Gispert renya Ciutadans

La presidenta del Parlament recomana a Rivera i Cañas que "vigilin les seves expressions"

De Gispert renya Ciutadans

Rivera fa el gest de l''egipci' a Homs

La presidenta del Parlament, Núria De Gispert, ha cridat l'atenció als diputats de Ciutadans. El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha demanat durant la interpel·lació sobre corrupció "rigor" a C's i ha esmentat l'informe de la Sindicatura de Comptes, segons el qual el partit liderat per Albert Rivera no hauria presentat els seus comptes al 2010.

Aquest fet no ha agradat als diputats i tant el mateix Rivera com Jordi Cañas han replicat des dels seus escons i han fet gestos de disconformitat. Això ha provocat la reacció de la presidenta del Parlament que els ha demanat que "escoltin i callin".

"Vigilin les seves expressions", ha continuat De Gispert just abans que Homs continués amb la seva intervenció. Precisament, el conseller ha començat fent referència també a la reacció dels diputats de Ciutadans i ha dit que "hi ha actituds que paguen més que mil paraules".

Després ha insistit que el partit de Rivera no va presentar els seus comptes l'any 2010 i dirigint-se als diputats de Ciutadans ha dit: "És veritat o no?". Rivera ha respost amb un gest volent donar a entendre que CiU s'embutxaca diners.

Rivera fa el gest de 'quina cara'

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#38 srs., Catalunya, 15/02/2013 - 11:07

De porc i de senyor se'n ve de mena... i mira per on aquests de senyors ben poc. De maleducats força. Ells i tots plegats que se'ns pixen a la cara als pobres votants. Quina colla, no es pot fer un ERE al parlament i fotre'ls tots al carrer?

#37 Fran, Llinars, 14/02/2013 - 18:18

Com cou que un partit petit i no catalanista digui les veritats a la cara. Lo pitjor de tot es que tothom l´escolta i no passa res, no s´emprenya ningú, ni dimiteix ningú. Construcció nazional lo primer encara que estigui tot podrit.

#37.1 l'espanyolisme si q esta podrit, bcn, 15/02/2013 - 01:44

Ciudadanos és la dreta espanyola tradicional camuflada de progre i moralment superior, per tractar d' arribar a llocs on normalment no podien arribar ja sigui per cultura política o imatge. Només cal mirar qui són: Ribera ex-PP, Mejias ex-PP, Girauta ex-PP, estan a Intereconomia a totes hores, etc

#36 naif, Bcn, 14/02/2013 - 17:55

Aquests srs.de Ciudadanos es creuen en possesió suma de tot; per molta raó que tinguin, la correcció i educació no han de faltar. I amb les seves burletes i gestos xulecs, es van ben be retratar.

#35 BEJOTA, BCN, 14/02/2013 - 16:13

SR. MOMS :ES TRACTA DE TRINCAR ....LO DE C's ESTÁ SOTA CONTROL DE HISENDA.JA PAGARÁN.QUE NO ÉS EL MATEIX QUE "TRINCAR" I PORTAR ELS CALÉS EN BILLETS DE 500? A ANDORRA, 4% ,ETC.

#35.1 prou expoli, bcn, 15/02/2013 - 01:48

Sr Primo de Ribera vostéparla de transparència i no presenta les seves comptes? Normal, també parla de no nacionalisme i va a les mateixes manifestacions que Falange.

#34 BEJOTA, BCN, 14/02/2013 - 16:12

GISPERT,FERRUSOLA,RAHOLA....EL VERITAPLE CONFLIC CATALÀ S'ANOMENA "MATRIARCAT" I NO ESPANYA. ÉS CAUSA DE FRUSTRACIÓ I ,FINS I TOT ,VIOLENCIA.