Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2013. 20:36h.

De Gispert 'renya' la CUP

Per una samarreta en suport als mestres de les Illes Balears

De Gispert 'renya' la CUP

Fernández, amb la samarreta verda

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha 'renyat' el diputat de la CUP, David Fernàndez, perquè ha col·locat al faristol una samarreta verda en suport dels mestres de les Illes Balears que aquestes dies protesten contra el TIL.

De Gispert ha deixat acabar el discurs de Fernàndez, però un cop ha conclòs el seu parlament li ha demanat que "retiri" la samarreta perquè el Parlament "no és el lloc" per fer aquestes reivindicacions.

El diputat, que ha fet la primera intervenció amb una samarreta negra en homenatge a Guillem Agulló, assassinat l'any 1993 per un grup feixista, ha tornat a pujar al faristol després de la rèplica d'Artur Mas amb la samarreta verda posada.

"He fet un canvi de look per respectar el rigor del faristol", ha explicat Fernández a De Gispert. La presidenta, per cert, ha reblat "ah se l'ha posat?, doncs que se la posi", quan li han indicat que el diputat es dirigia al faristol amb la samarreta verda que li ha fet retirar.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Pere, BCN, 27/09/2013 - 12:04

El problema no és que hagi posat una "samarreta verda en suport dels mestres de les Illes Balears que aquestes dies protesten contra el TIL", el problema és que hagi posat un element sobre el faristol. Si els de C's, PP o PSC posessin una bandera espanyola al faristol també els renyaria.

#4 laila, bcn, 27/09/2013 - 08:35

El que fa pena és veure els mossos uniformats, els ordenances o uniformats, faci fred o calor i algun diputat/diputada com si anessin de costellada. Una mica de respecte.

#3 Mª Carme, Mollet, 26/09/2013 - 23:35

Quins collons que tenen aquests de la CUP.
això que fan és totalment inèdit a Catalunya, paradís del conformisme i la covardia.
Benvinguts siguin aquests herois de la Independència amb majúscula i l'aire fresc que representen

#3.1 John la Cobra, Territorios Papa Luna, 28/09/2013 - 12:34

#3¿Aire

fresco? lo tuyo es para que te lo vean. Te puedo dar teléfonos de varios psiquiatras ya eliges el que más te guste. Venga ya, seguro que eres la prima de eso que sale con una camiseta verde. Manda narices lo que se puede llegar a decir cuando están enfermos.

#2 Toni, Organyà, 26/09/2013 - 21:16

Tinc tantes ganes de marxar d'Espanya com que la Vall d'Aran marxi de Catalunya.

#1 BEJOTA, BCN, 26/09/2013 - 20:51

CUP: CALDRIA APRIMAR EL VOSTRE "MAPA DE CATALUNYA".TRET LA VALL D'ARAN ,QUE JA ESTÁ FENT LES MALETES,CATALUNYA QUEDA COM DUES VEGADES LA PRIVINCIA DE SORIA.

#1.1 gustau, vilassar, 27/09/2013 - 07:34

i lo tranquils que estarem sent un país petit!