Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2012. 20:17h.

De Gispert 'salvarà' el càrrec

L'exconsellera Simó podria ser vicepresidenta primera

De Gispert 'salvarà' el càrrec

De Gispert, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha signat aquest dijous el decret per a fixar el ple de constitució del nou Parlament el proper dilluns 17 de desembre.

Així, Mas ha decidit avançar la data de constitució donat que legalment es podia esperar fins al 24 de desembre. D'aquesta manera, el proper 17 podria quedar constituït el Parlament i, probablement, entre el 20 i 21 es farà el ple per a la investidura del president.

Si no hi ha canvis d'última hora, Núria de Gispert seguirà sent-ne la presidenta, mentre que faltarà acabar de definir la Mesa del Parlament. L'exconsellera Simó, en aquest cas, podria ser vicepresidenta primera.

Malgrat tot, segons ha anunciat el 3/24, les negociacions entre CiU i ERC segueixen actives.

Imatge del Parlament

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Mariona, Barcelona, 14/12/2012 - 12:25

Srs. d'ESQUERRA i CIU. Com pot ser que torneu a col·locar" a la mateixa persona, que precisament no ha mostrat defensa de Catalunya quan se l'ha atacada...?.
Quina classe de catalanisme teniu, CIU i ESQUERRA?.

#5 Maria, Barcelona, 14/12/2012 - 11:58

No han trobat una altra persona més idònïa per a representar a Catalunya en el Parlament...?. És bastant catalanista...?. Si us plau, que no heu llegit cap comentari d'ella en els últims temps?.

#4 Sara, Barcelona, 14/12/2012 - 11:55

La sra. Gispert que quan en Peces-bARBA VA DIR ENTRE ALTRES XIMPLERIES "tirar una bomba sobre Catalunya" no va voler pronunciar-se gens ni mica. I això que ja era presidenta del Parlament.
Ara, tornarà a "enxufar" familiars o familiars del seu fill al seu voltant com va fer fa més d'un any?.

#3 Tomás Creus, Salt, 14/12/2012 - 07:06

Si a la Diputació de Girona, l'anomenem "la repartidora" a la
Generalitat la podem anomenar la "gran col · locadora". I d'això Gispert sap una estona llarga. Veritat?
És la corrupció legal de la nostra cleptocràcia.

#2 Pere, Salou, 13/12/2012 - 23:31

És una vergona que aquesta dona profundament unionista, que es vesteix de fada i dona un tracte al parlament i als parlamentaris com el que es dona a Bielorússia, torni a ser presidenta, comencem malament, molt malament. Visca Catalunya lliure de Salses a Guardamar!