Política · 2 de Maig de 2019. 08:59h.

De Gispert tracta de porcs dirigents de Ciutadans i del PP

Arrimadas, Millo, Girauta i Dolors Montserrat

De Gispert tracta de porcs dirigents de Ciutadans i del PP

L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, en una piulada a twitter, ha comparat diferents dirigents constitucionalistes amb porcs. De Gispert acaba de ser condecorada amb la Creu de Sant Jordi pel Govern de la Generalitat. En aquesta piulada, fa un 'acudit' sobre les marxes de Catalunya d'Inés Arrimadas, Enric Millo, Juan Carlos Girauta i Dolors Montserrat.

De Gispert adjunta una imatge de l'Associació Catalana de Productors de Porcí on s'indica que "Catalunya augmenta les seves exportacions". "Segons l'Observatori del porcí, Catalunya manté la tendència a augmentar les exportacions", s'afegeix. En aquest sentit ho lliga a la marxa d'Arrimadas a Madrid, de Girauta a Toledo, de Millo a Andalusia i de Dolors Montserrat a la UE. "Per tots vosaltres, per aquells que desitgen que torni la dignitat a les nostres institucions", escriu de Gispert.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#50 Viriato, Barna, 03/05/2019 - 17:05

Esta señora se olvida la exportación de los pata-negra a Suiza,Bélgica,Inglaterra.. en Cataluña ya.bien tenemos cerdos y cerdas.

#48 Andreu, Sant boi, 02/05/2019 - 17:13

Hablando de dignidad. Dónde está la de esta " señora"?

#47 JUAN, BCN, 02/05/2019 - 17:12

Sra. de Gispert tenga en cuenta que en productos agrícolar y ganaderos, se exporta lo mejor, lo peorcito se destina a consumo interno.

#46 l'avi Florenci, Barcelona, 02/05/2019 - 17:07

Ai Núria, si els teus avis et escoltessin! Els Gispert sempre parlaven en castellà, tu també. A la teva família hi ha hagut militars espanyols. Com a catalans antics, un fill era per al Rei i un altre per l'església. Així va ser la teva família durant generacions, ja no te'n recordes, Núria? Els de Barcelona de tota la vida et coneixem bé...

#43 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 02/05/2019 - 15:42

La PORCA de la Gispert, ataca a altres porcs.
El sector porcino de Lleida ha elevado una protesta ante la UE.