Publicitat
Política · 27 de Gener de 2014. 17:38h.

De Guindos: “a prendre pel cul”

El ministre s’enfada per la pregunta d’una periodista

De Guindos: “a prendre pel cul”

De Guindos, atenent a la premsa

El ministre d’Economia, Luis de Guindos, s’ha enfadat per la pregunta d’una periodista i poc després, quan pensava que ja no l’estaven gravant, ha etzibat un “és al·lucinant, a prendre pel cul!” adreçat a la premsa.

De Guindos ha atès aquest dilluns els mitjans de comunicació abans de la seva entrada a la reunió de l’Eurogrup. La primera pregunta l’ha fet una periodista que li ha demanat si a la reunió exigirien a Espanya noves reformes, entre les quals la fiscal.

“És veritat que amb la baixada de l'IRPF s’apujarà l'IVA, la gasolina i es traurà la de deducció per habitatge?”, ha insistit. El ministre ha contestat que “avui a l'Eurogrup no es tractarà res del que m'ha dit vostè”. La periodista ha seguit preguntat fins que De Guindos l’ha convidat a “deixar que preguntin també els seus companys”.

Un cop ha entrat, el titular d’Economia no s’ha adonat que les càmeres el seguien gravant i ha assegurat a un dels seus col·laboradors, fent referència a la pregunta sobre la gasolina, que “és al·lucinant, vés prendre pel cul!”. El vídeo amb el comentari de De Guindos havia estat pujat al lloc web de la Comissió Europea, però poc després l’han tallat. Tot i això es pot seguir veient al Youtube i a les xarxes socials.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 SOMiSEREM, CALAF, 28/01/2014 - 11:37

Marca España ?

#18 Roda, Roda de Bara, 28/01/2014 - 11:25

Todo un crack, pero se le tenias que haber dicho a la cara en plan Fernando Fernan Gomez " VAYASE USTED A LA MIERDAAAA "

#17 Pere Pau, Can Fanga, 28/01/2014 - 08:24

"vés prendre pel cul!? atenció!!! nova sintaxi, ja no calen més preposicions inutils com la "a"; encara ho podriem simplificar més, jo proposaria "tu prendre cul" o "donguin cul teu"...

#16 alemany stolberg, TORTOSA, 27/01/2014 - 23:58

que fa una periodista de canal sur a Bruseles? pagada amb diners dels catalans. les corridas son a Sevilla i a casa meva.

#15 Casper, Bcn, 27/01/2014 - 23:05

Es un crac, me encanta su acento pijo y tiene unas salidas únicas jejejeje