Publicitat

Lluís Llach participa en un míting de la candidatura anticapitalista

De Junts a la CUP

El cantautor i exdiputat de Junts pel Sí al Parlament Lluís Llach ha participat aquest diumenge en un acte electoral de la CUP a Girona en què ha explicat que el seu suport a la candidatura anticapitalista es deu al fet que, per a ell, "la lluita social i la nacional van de la mà".

Llach ha pres la paraula en un acte a l'escola Migdia de Girona en què també han intervingut el cap de cartell de la CUP, Dolors Sabater, l'exdiputada Natàlia Sánchez o el candidat per Girona Dani Cornellà, entre d'altres.

El cantautor ha aclarit que només fa costat a la CUP "a les comarques gironines" si bé no ha desaprofitat l'ocasió per elogiar Sabater, "una activista social de primera magnitud". "Sóc aquí donant-vos suport perquè conec personalment a la gent que conforma aquesta llista, des de fa molts anys! I sé del cert que al parlament seguiran fidels a la seva ideologia, que no retrocediran!", ha remarcat.

Ha recordat com després de la declaració unilateral del 27 d'octubre de 2017 Sabater va prendre la paraula com a alcaldessa de Badalona en una escenificació que va organitzar el propi Llach a l'escalinata de la càmera. Sobre aquest dia, després que la declaració d'independència no tingués efectes pràctics, ha afirmat: "Encara vaig a el psiquiatre i em prenc pastilles".

Finalment, Lluís Llach assenyalat que ell és independentista perquè no creu "que es pugui fer treball social sense mitjans i eines per fer-ho". Així, ha declarat ser nacionalista perquè "sense alliberament nacional no hi ha cap altra alliberament: no és un sentiment, és una ideologia".

33664-llach1.jpg

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 electra, Barcelona, 09/02/2021 - 08:53

Per el be del país, fora coonvenient que aquest iaio desesperat per ser algú, es quedés a casa. Ja fa temps que fa el ridicol.......

#9 Dado Esteller, Badalona, 08/02/2021 - 21:33

¿Dónde está el dinero cobrado por cantar? Dejaros de rollos de lucha social y de izquierdas de feria...

#8 Purria lazi, Mollerussa, 08/02/2021 - 15:04

El Mas-ías y el duermeovejas, vaya par de desahuciados.

#7 Agustino, Barcelona, 08/02/2021 - 15:00

Eso es que no tenia sitio en las listas de Junts.

#6 Marcial, Santa Coloma, 08/02/2021 - 13:58

Pero donde va con esa ridícula gorrilla de capitan custó. Póngase una como la cup manda, negra, como el futuro de cataluña, tipo pablo hasel o valtonyc, con visera y al revés. Y rapee coño, que las cuponas no están por las memeces del avi siset o del meu pais es molt petit. Si tan pequeño es regrese al senegal.

#6.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 08/02/2021 - 15:26

Un altre cop parlant de coses desfasades i opressives com les peces de vestir! En el món de l´avenir això es veurà com a una raresa arqueològica! Dempeus! En pilotes! Seguim!