Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2013. 16:43h.

De la JSC a l'Europarlament

Javi López, candidat 'oficial' del PSC per a les eleccions europees

De la JSC a l'Europarlament

Javi López, en una imatge d'arxiu. (Foto: jsc.cat)

El primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), Javi López, és el candidat oficial del PSC per a les properes eleccions a l'Europarlament. López presentarà la seva candidatura aquest dimarts a les Corts (Barcelona).

A l'acte, hi està confirmada la presència dels diputats i membres de la comissió executiva nacional, Ferran Pedret i Núria Parlón. Aquesta última també és alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.

El màxim dirigent de la JSC és jurista per la UPF i màster en lideratge per a la gestió pública i social per la UAB. Ha estat professor assistent d'Institucions del Dret Comunitari a la UPF. Alhora, López forma part del patronat de la Fundació Rafael Campalans.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 llopis, Martorell, 17/12/2013 - 02:04

Com es nota que el PSC està malament de veritat! Iceta, president de la Campalans com a diputat. Balmón ja té el seu ajuntament. Daniel Fernández, diputat, etc etc. Tots els que ja no poden mamar de la mamella del PSC, ben amunt a les llistes per tenir sous assegurats.

#1 pere, barcelona, 16/12/2013 - 17:38

Quin mal exemple pels joves que s'esforcen a ser bons professioanls. En comptes de la meritocràcia es promou l'enxufisme i la fidelitat a la cúpula dels partits. Quina calamitat de noi. Tota la vida cobrant del tresor públic,