Publicitat
Política · 28 de Maig de 2010. 12:14h.

De 'la nena Duran' a 'Duran presidente'

Salvador Sostres el postula com a president espanyol després de riure's del seu tumor

De 'la nena Duran' a 'Duran presidente'

Duran, en una imatge d'arxiu

L'escriptor Salvador Sostres ha publicat un article a El Mundo, titulat 'Duran, presidente', on elogia el dirigent nacionalista i afirma que aquest és "quien por méritos propios merecería ser presidente del gobierno, y con sus propuestas la crisis se superaría, muy probablemente, mucho más ràpido y en condiciones mucho mejores".

"La próxima vez que alguine tenga la tentación de acusar al catalanismo político de egoísta, que lea las crónicas parlamentarias de los dos últimos años y no podrá encontrar en Duran ni la sombra de la infinita mezquindad y mediocridad que tanto el PP como el PSOE -indiscutiblemente españoles y españolistas- han tenido la desfachatez de mostrar mientras el país hacia agua por todas partes", afegeix.

Aquests són els primers elogis que Sostres dedica al "palmero d'Alcampell", tal i com l'ha rebatejat en múltiples ocasions. En un d'aquests articles, escrit el 13 de febrer del 2008, el columnista ara d'El Mundo se'n reia de l'operació a la qual es va haver de sotmetre el líder d'Unió per un tumor al pulmó.

En un article titulat 'La nena Duran' afirmava que "a Duran l’han ingressat perquè no aguanta. No té fusta de polític, no aguanta. Vés a saber quina cosa respiratòria li ha agafat ara, naturalment psicosomàtica. És igual. El cas és que no aguanta".

"Quan el palmero d’Alcampell es començà a trobar malament, el que de seguida féu es telefonar a la consellera de Sanitat, Marina Geli, i demanar-li auxili. Escolta, Duran, ets un nena. Demanar ajuda als socialistes és cagar-se en Braveheart. Als sociates els ensenyem el cul, encara que després ens esbudellin".

"Duran és la classe de polític que és a la política per servir-se’n, i és així que la deshonra. Telefonar a la consellera sociata és de covard, de rata. Duran és el Zaplana de la política catalana. Trucar a la consellera sociata quan et poses malalt. Ets un nena, Duran".

"Li desitjo a Duran que realment li hagin pogut extirpat tot el perill del cos i una recuperació plena i una vida llarga i plena d'amor i felicitat. També li desitjo a Convergència que s'extirpi de dins seu, amb la mateixa precisó, Duran", va arribar a afirmar.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 josep marias, barcelona, 28/05/2010 - 21:56

aquest paio ha salvat el cul zp entre altres amb el meu vot, meu culpa i ens ha enviat a la ruïna, amb al zapatieto anem de cul, CIu aixo ho pagareu i el novembre m'ho comencaré a cobrar pero el preu sera alt

#15 Josep, bcn, 28/05/2010 - 20:48

Aquestes notícies que només expliquen el que diuen els altres són un plagi.

#14 Uri, Girona, 28/05/2010 - 16:02

Sostres, no tens gens de credibilitat, a part que això de riure\'s d\'algú amb un tumor es de rata repugnant. Ets un babós de merda

#13 arròs de pardal, planeta terra, 28/05/2010 - 15:27

ara se l\'estima?... s\'han fet nuvis?... el casament serà per l\'església?...

#12 elisenda, Barcelona, 28/05/2010 - 14:43

Els únics que van donar suport als pressupostos de l'Estat per al 2010 són els del País Basc, que per cert, no veig que la resta de l'estat es posi en contra seva, facin el que facin, cosa que no es pot dir de Catalunya.