Publicitat
Política · 3 de Juny de 2016. 15:02h.

De la “pena” a “cabrejat”

Homs endureix el missatge envers Oriol Pujol a tres setmanes de les eleccions

De la “pena” a “cabrejat”

Homs

El cap de llista de Convergència, Francesc Homs, en declaracions a RNE, s’ha referit al cas Oriol Pujol i ha reconegut que “estic cabrejat. Aquí hi ha un cas, segons argumenta el fiscal d'aprofitament particular. Apel·lo al principi de presumpció d'innocència - s'ha d'apel·lar sempre -, però és un cas que m'ha decepcionat i de quina manera”.

“A mi se'm va explicar que tot això no era de veritat i tu vas veient que es van acreditant circumstàncies. Veurem el que dirà el jutge però en qualsevol cas, estic decebut”, ha afegit, tot i apel·lar també al principi de presumpció d’innocència.

El passat 19 de març, en canvi, Homs va afirmar en una entrevista a TV3 que el cas Oriol Pujol “em genera un sentiment de pena perquè jo el vaig defensar i estava convençut que no va fer res mal fet. És el que em va traslladar”. “Jo amb aquestes coses tinc més tendència a tenir un sentiment de pena -humana, no de superioritat- i de compassió que no pas d’indignació”, va apuntar.

D’altra banda, ha instat la CUP “a complir el compromís de donar estabilitat al Govern de la Generalitat”. “Serà un cop baix al Govern de la Generalitat i un incompliment del compromís adquirit per la CUP”, que demostraria una “actitud molt poc seria”, ha dit.

Homs a atribuït l’actitud de la CUP a “les divisions internes de la formació” i ha assegurat que “ho resolen a través de projectar-ho sobre els demés”. “No és de rebut”, ha sentenciat el cap de llista al Congrés, que ha subratllat que malgrat la predisposició a negociar del govern, els anticapitalistes “mantenen l’esmena a la totalitat”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 falsos, s.a., Mataró, 04/06/2016 - 12:13

No caigueu a la trampa. L´Homs fa teatre de cara a les eleccions.

#9 Toñi, Barcelona, 03/06/2016 - 22:54

Este tío se cree que la gente es tonta! El pertenece al grupito de amiguetes! Que remenen la olla !

#8 Rita, Bcn, 03/06/2016 - 22:46

Venga hombre que hipocresía ! Si son súper amiguetes!

#7 Jack, Vic , 03/06/2016 - 19:18

Quico entre delincuents, entre Oriol y De la Rosa.

Es l amic dels quinquis igual que David Fdez el intim de Corleone.
Ves a pastar al Monteseny.

#6 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 03/06/2016 - 18:31

Això és el que us fa desaparèixer. Quina barra! Per cert... a veure quan en Mas ens explica el cas Palau, que tenim dret a saber-ho. Estem en una democràcia. El país no és el vostre jardí particular.