Publicitat
Política · 28 de Juny de 2010. 21:39h.

De la Vega creu que "el TC ha avalat l'Estatut"

Afirma que la sentència "dóna un impuls a aquest model de les autonomies"

De la Vega creu que "el TC ha avalat l'Estatut"

María Teresa Fernández de la Vega, en una imatge d'arxiu

La vicepresidenta primera del Govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, ha assegurat en roda de premsa que el Govern [espanyol] se sent satisfet amb la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut, i ha afegit que des del primer moment l'Executiu ha cregut en la constitucionalitat de l'Estatut, "una cosa que el TC ha avalat".

Segons De la Vega, la sentència sobre l'Estatut "ratifica la seva validesa i la seva constitucionalitat", i "dóna força, estabilitat i confiança en l'avanç del Govern de Catalunya". Ha afegit que l'Estatut reforça el desenvolupament del nou model autonòmic, una cosa que "dóna un impuls a aquest model de les autonomies".

També ha afirmat que el tribunal ha ratificat la validesa de l'Estatut i ha posat de relleu la derrota de les demandes del PP. "El Partit Popular ha patit una derrota en tota regla", ha assegurat, afegint que "el Tribunal Constitucional no ha acceptat el 92% dels pronunciaments d'anticonstitucionalitat que va presentar el PP".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Miquel, BCN, 29/06/2010 - 11:40

Somriu satisfeta perquè sap que Espanya, amb l'ajut de col·laboracionistes del Tripartit i Oposició, continuarà embutxacant-se 60 milions dels nostres euros, cada dia, seixanta milions d'euros que no veurem mai més ***Adéu Espanya, adéu Espoli !

#4 pep estatut, pobla segur, 29/06/2010 - 10:02

Si ja no et cal rebre més cops,signa a www.eleccionsalparlamnetaramateix.cat No perdem més temps: nova majoria i declaració uniletareral d'independència!

#3 Jaume, Bcn, 28/06/2010 - 23:59

Ja n'hi ha prou de suportar els comentaris estúpids dels espanyols de torn del PP i del PSOE: independència!

#2 Pau Miserachs, Barcelona, 28/06/2010 - 23:07

Val més que no digui mentides. A partir d'ara tan sols catalunya. Proub d'enganys i d'esquilmar Catalunya . LAmentable q'utilit

#1 Santiago F., Barcelona, 28/06/2010 - 22:18

Que lejos ha llegado la hipocresía. La diputada imperial se rie de la inteligencia diciendo que la sentencia es \'buena notícia para la democracia\'. Qué extraña democracia, la española. ¿Se puede mentir más, todavía? Y encima, la tia, sonríe...