Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2010. 15:31h.

De l'empresa privada a l'administració

Mas-Colell fitxa un executiu de Banc Sabadell

De l'empresa privada a l'administració

Albert Carné, al Pati dels Tarongers

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha fitxat com a cap de gabinet l'economista Albert Carné, director de Relacions Institucionals del Banc Sabadell. Carné no és nou en el càrrec, ja que el va ocupar durant tres anys en l'últim Govern de Jordi Pujol amb Francesc Homs de conseller.

Carné, (Barcelona, 1958) és llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i té una Cátedra Liderazgos y Gobernanza Democrática per ESADE. Actualment, treballa de Director de Relacions Institucionals al Banc Sabadell i entre el gener de 2001 i el desembre de 2003 ho va ser a la Generalitat de Catalunya com a cap de Gabinet del Conseller d'Economia, període durant el qual també va ser vocal de la Junta de Govern de l'Institut Català de Finances.

A més, forma part del patronat de diferents fundacions privades: Fundació Escoles Garbí, Fundació Escolta Josep Carol, Fundació ACIDH i Fundació Barcelona. També és membre del Cercle d'Economia i de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jajaajaja, barcelona, 30/12/2010 - 09:24

quina por...nomes surten elsexits dels esaditos, les cagades mai que son moltes...

#1 alroes, Barna, 29/12/2010 - 21:08

fitxen un element de la privada amb un sou estratosfèric, per "gestionar". Ja us puc adelantar que tot seran reduccions de salaris pels funcionaris, apujar taxes, co-pagament sanitari, Conec a aquesta gent d'ESADE. L'actual gnrent municipal, un tal Puig, , ha destroçat l'organigrama mpal. així