Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2009. 13:13h.

De Madre va viure la detenció de 'Bartu' com l'11-S

Admet que "volia anar al jutge Garzón a aclarir-li algunes coses sobre com funciona un ajuntament"

De Madre va viure la detenció de 'Bartu' com l'11-S

L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, a la seva arribada a l'Audiència Nacional el 30 d'octubre passat. (foto: ACN / Álvaro Hurtado)

La vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, ha explicat que la seva filla "va veure molts guàrdies civils davant de l’ajuntament i va pensar en el 23-F. Després em van entrar més trucades que m’avisaven que el jutge Garzón havia detingut en Bartu. Em vaig quedar estupefacta. Vaig experimentar una sensació similar a quan vaig veure l’impacte del segon avió a les Torres Bessones per la tele. Els primers dies estava tocada. Fins i tot volia anar al jutge Garzón a aclarir-li algunes coses sobre com funciona un ajuntament".

També ha assegurat que se li fa "difícil creure" que l'alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, sigui responsable dels fets que se li imputen en el cas de presumpta corrupció conegut com a Pretòria. De Madre ha assegurat que el Muñoz que ella coneixia, quan van coincidir al consistori del citat municipi del qual la socialista va ser alcaldessa i la seva antecessora en el càrrec, era un home "honest, compromès i amb ambició pel seu poble", segons ha afirmat en una entrevista a 'El Periódico'.


Ha defensat que la nova alcaldessa del municipi, Núria Parlón, "té el cap ben moblat i el cor net" i que era el moment de la regeneració, i alhora ha fet que el seu marit, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, no hagi estat elegit alcalde. La vicepresidenta del PSC ha afirmat que Santa Coloma de Gramenet no podrà curar-se la ferida de veure al seu alcalde detingut i emmanillat. "És un cop que ha fet mal i que també ha alegrat alguns, que van brindar amb cava", ha dit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 33, Tiana, 23/11/2009 - 13:31

Sra.De Madre, és un insult comparar 11-S amb Sta. Coloma i el seu amic Muñoz. Desitjo analitzi, rectifiqui i demani perdó als familiars de les victimes de l'11-S. I després dimiteixi!!!

#9 Hans, bcn, 23/11/2009 - 11:39

Delirant... Si jo fos en Garzón ara mateix la cridava a declarar i que expliqui com funciona un ajuntament com el de Santa Coloma. Sembla que te tota l'informació,

#8 Josep, Sta. Coloma de Gramanet, 23/11/2009 - 11:34

Que la de Madre encara estigui lliure és un insult als ciutadans de Sta. Coloma.

#7 Silvestre, Sant Sebastià M., 23/11/2009 - 10:54

Aquesta dona és un insult per a la humanitat i especialment per a les víctimes del 11-S. Gràcies Menas i Villarejos (i als titafreda de Ciu) per permetre que un especímen així és dediqui a la política.

#6 ccc, bcn, 23/11/2009 - 06:57

imagino q algú ja li havia explicat a en Garzón com funcionava l'aj de SantaCo i per això va detenir l'alcalde, sempre instal·lant els tallafocs adients