Publicitat
Política · 22 de Març de 2011. 21:06h.

De "moralment reagrupat" a diputat no adscrit

Laporta diu que "estic en la mateixa línia que quan vaig començar, actuant amb coherència"

De "moralment reagrupat" a diputat no adscrit

Joan Laporta, durant la roda de premsa al Parlament

Joan Laporta ha passat de sentir-se "moralment reagrupat" abans de les passades eleccions al Parlament, de ser diputat i candidat per Solidaritat a ser, en l'actualitat, diputat no adscrit.

A principis del 2010, just fa un any, l'expresident del FC Barcelona, encara al seu càrrec al club i en converses per incorporar-se a Reagrupament, va assegurar en una entrada al seu bloc que "em sento moralment reagrupat".

Preguntat per e-notícies, aquest dimarts al Parlament, pels canvis polítics que ha experimentat en pocs mesos -ens els quals ha passat de dirigir un club esportiu a plantejar-se si entrava o no en política, a festejar amb Reagrupament, a liderar i ser diputat per Solidaritat, a abandonar aquesta coalició i ser diputat adscrit per acabar en les llistes electorals d'ERC-Reagrupament a Barcelona-, Laporta ha respost que "penso que estic en la mateixa línia que quan vaig començar, actuant amb coherència amb la meva forma de pensar".

"Vaig dir que feia el pas a la política per sumar, vaig impulsar una coalició al Parlament  a la qual van ser convidats tots els partits d'ideologia independentista o catalanista. En aquest cas ERC, Convergència i Reagrupament van considerar que no havien d'incorporar-se a una coalició al Parlament i ara penso que la millor manera de sumar i que l'independentisme sigui decisiu és una gran coalició a Barcelona", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Carme, BCN, 23/03/2011 - 15:38

Les seves necessitats són els 4500€ d'hipoteca que ha de pagar cada mes.... els càrrecs que faci falta, els sous que sigui necessari. Des de quan li ha importat el projecte?

#8 Maria, Barcelona, 23/03/2011 - 14:48

Quin poc nivell, saltant de projecte en projecte segons les teves necessitats. Els teus fans t'ho perdonan tot, però la gent del carrer ja t'ha vist la poca dignitat que gastes.

#7 David, Tortosa, 23/03/2011 - 09:30

Deixa de relacionar-te amb gent de poc nivell i torna al Barça quan en sandrusko l'enfosi. Gran Laporta!! http://vaderiure.blogspot.com/

#6 Albert, El Masnou, 23/03/2011 - 08:51

L'única UNIÓ que vol es la de la seva butxaca!!! Collons!! Que esteu cecs?? El Laporta pot aprofitar els seus vots per recolzar a l'HEREU a l'ajuntament de BCN!!! Això es unir el vot independentista????

#5 MARC-SABATES.COM, BARCELONA NACIO CATALANA 2012, 22/03/2011 - 23:31

MILLOR SOL QUE MAL ACOMPANYAT .
SENSE JOAN LAPORTA I ESTRUCH NO HI INDEPENDENCIA //*//