Publicitat
Política · 13 de Maig de 2010. 11:45h.

De 'pesca' per Salt

L'ultra Anglada té "molta confiança en les comarques gironines"

De 'pesca' per Salt

Anglada, per Salt

El president de Plataforma de Catalunya, Josep Anglada, ha assenyalat la immigració "com a principal culpable dels problemes de convivència" a Salt en una visita a les comarques gironines per concretar els noms de la llista de la candidatura per a les properes eleccions autonòmiques i municipals.
 
Anglada  que va poder parlar en diferent veïns i comerciants d’aquesta ciutat va manifestar que “Satl està molt castigada per la immigració” i va culpabilitzar l'Ajuntament de "gestionar malament el conflicte".

“L'Ajuntament ha fet una discriminació positiva amb els immigrants”, ha dit Anglada i ha afegit que “no s'hauria d'empadronar les persones immigrants en situació irregular”. Per Anglada “el que va passar al febrer és el començament d'un enfrontament amb la gent autòctona”. Anglada va assenyalar també que a Salt el seu partit "pot fer-se amb l'alcaldia a  les properes eleccions municipals". "Tenim molta confiança amb les comarques gironines”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 josepxicot, barcelona, 14/05/2010 - 12:39

De pesca,res de res,el Sr. Anglada fa el
que fan tots els que tenen alguna cosa ha oferir que en el cas d´ell vol dir danar ha
coneixer els remei de tanta immigraciò il-
legal i no desitjada,que ens porten proble
mes de convivència i ordre públic.

#8 Ramon de les olives, Barcelona, 14/05/2010 - 11:07

Si qualifiquen d\'ultra a Anglada per què no qualifiquen d\'ultres, comuniste so anti-sistemes als d\'ICV? O tots moros, o tots cristians. I ja sabem que prfereixen els uns i els altres.

#7 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 13/05/2010 - 18:46

El problema de la emigración existe porque los políticos han hecho que se convirtirse en un problema. Solo con leyes claras y haciendo que se cumplan, se arregla. La demagogia hizo que Marsella, feudo de la izquierda sea ahora el granero de votos de Lepen

#6 Alexin de San Cugat, SAN CUGAT, 13/05/2010 - 17:09

Imparable Anglada. Decisivo en el Parlament. Bisagra seguro.

#5 jml, martorell, 13/05/2010 - 15:34

Els independentistes no votarem a la ultra dreta franquista. Quina imbecil·litat!