Publicitat
Política · 25 de Juny de 2022. 10:59h.

De rebre l'Aquarius a felicitar la gendarmeria marroquina

Malgrat els 18 morts en l'assalt a la tanca de Melilla

De rebre l'Aquarius a felicitar la gendarmeria marroquina

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha mostrat satisfet per l'actuació policial davant l'intent massiu per part d'immigrants de saltar la tanca de fronterera entre el Marroc i Melilla.

"Ha estat un assalt violent, ben organitzat, ben perpetrat i en aquest cas crec que ben resolt pels dos cossos policials, tant d'Espanya com del Marroc, per tant, vull agrair també el treball del govern marroquí", ha manifestat Sánchez.

Unes declaracions que reflecteixen el canvi de la política migratòria dins de l'actual govern. El 2019 la posició va ser totalment diferent, Sánchez va assegurar que el Govern espanyol estava disposat a acollir una part dels immigrants rescatats al Mediterrani pel vaixell Open Arms. Anteriorment, el juny del 2018 va ordenar rebre el Aquarius.

"El repte migratori ha de ser afrontat per la Unió Europea mitjançant mecanismes de col·laboració en què participin els països membres, entenent que no és un problema exclusiu dels estats riberencs, sinó que concerneix el conjunt i que, per tant, ha d'afrontar-se conjuntament", va afirmar llavors.

34951-a.jpg

133 persones han aconseguit posar peu a la ciutat autònoma espanyola en l'entrada massiva d'immigrants a la frontera entre el Marroc i Melilla. Entre 18 i 27 migrants han mort i s'han registrat 76 ferits entre els migrants i 140 entre els agents.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#22 Capit@n España, Purgandus populus!!, 27/06/2022 - 09:24

Déjense de rejas y hagan una frontera como la del muro de Berlín. Minen el perímetro y no pasara nadie. España fabrica y exporta minas. Basta ya de alimentar mafias y traficantes de carne humana. No necesitamos a Marruecos para nada.

#21 Fernando, Mataró, 25/06/2022 - 23:09

Este tipo es un psicópata.

#20 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 25/06/2022 - 21:32

La política Sanchista copia mucho a G punto o G. Cambray: es un modelo de éxito.
Tanto es así, que para el segundo se oye comentar a las gentes del lugar, que están buscando susti. s'ha quemao' en meno' dun año.
Y el primero, Nuñez Feijoo le pasará como una apisonadora, vaya tiene todos los visos, paya.

#19 Menjamela Grandi, Anapurna, 25/06/2022 - 20:58

Intento encontrarle algún atributo moral a este sujeto y soy incapaz de encontrarle ninguno.

#18 Gurguri, Barcelona, 25/06/2022 - 20:23

Ningun pais y menos España, puede acoger a todo un continente.Hay que ayudar todo lo que podamos a estas personas en origen.Y además no importar mas MENAS de Marruecos , que no es un pais en guerra.Como en los okupas Cataluña tiene mas menores que ninguna Comunidad.Tambien hay que investigar que "chiringuitos " han montado para acogerlos, En CANET