Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2018. 08:25h.

Decepció del sobiranisme amb Pedro Sánchez

Eduard Pujol: "mai hauríem imaginat que al davant teníem un Estat tan sord, tan cec, tan mut"

Decepció del sobiranisme amb Pedro Sánchez

El portaveu parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, durant l'acte al Fossar de les Moreres, ha dit que "la República és possible, ara, i la farem tots junts". "Mai hauríem imaginat que al davant teníem un Estat tan sord, tan cec, tan mut, que només parla el llenguatge de la repressió, la por i l'amenaça", ha indicat.

"Els que avui som aquí som fills d'un referèndum d'autodeterminació, que va anar als fonaments democràtics de l'Estat espanyol", ha reivindicat. "Aquest és l'onze de setembre de la presó, de l'exili, i de la vergonya. Demà ens comptaran, al món, a Europa i a l'Estat. Si conten bé sabran que som més que mai, perquè hem de ser més que mai i serem més que mai", ha augurat.

Pujol ha remarcat que "si estem molt lluny d'on érem és senyal que estem molt a prop d'on volem ser, una República socialment justa, econòmicament prospera i políticament lliure". "Als que ens voldrien servils, agenollats i políticament immòbils, ens trobaran dignes i dempeus".

Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 A., Barcelona, 11/09/2018 - 23:14

Eduard, al davant no sé, però al darrera segur que tens a l'home del patinet!!! Uhuhuh. Quina por!!! Ah, i vigila amb el Jair Domínguez. Eduard cada día tens la papada més gran i sucosa i en Jair pot venir a tallar-te-la, la papada vull dir.

#15 oriol, Manresa, 11/09/2018 - 19:10

Yo también estoy decepcionado. Pensaba que Sanchez iba a liberar a los presos de inmediato, les pediria disculpas y les indemnizaria con cantidades millonarias tipo Torra; que nos pondria la alfombra roja, nos perdonaria todo lo que debemos al estado, nos apoyaria en la UE y, lo más importante, arreglaria lo de mi cita con Scarlet Johansson.

#15.1 Veciana, Barcelona, 11/09/2018 - 19:46

Oiga,a Scarlett Johansson se la he pedido yo antes a Pedrito.

#15.2 oriol, Manresa, 11/09/2018 - 22:36

15.1

Yo ya se lo reclamaba a Mas!

#14 Sarola, Castelldefels, 11/09/2018 - 14:44

¡ Aqui tenim un xixarel.lo Kumbayá !.

#13 Galba, Bcn, 11/09/2018 - 14:01

Us heu fixat en que en Puig (i quasi be tots els independentistes) sempre fan servir dos, tres, quatre adjectius? Es deuen pensar que d'aquesta manera els hi faran mes cas, que tenen més la raó. En el cas de Puig, però, encara hi ha un altre i molt important motiu: li agrada escoltar-se.

#12 Desconexeiment, Bcn, 11/09/2018 - 13:12

Son tan rucs que encara no han copsat quin és el taranna del Psoe. Un ex-socialista reconvertit a la ceba em va dir que tant li fotia que tots s'ensorrès mentre no governès el Rajoy (paraules textuals), al temps que manifestava la confiança en Pedro Sanchez, no saben que Pedrito els farà un "grec" a la primera ocasió,