Publicitat
Política · 18 de Març de 2011. 16:30h.

"Dedica diners públics a finançar la seva vida sexual"

López Tena també diu que Duran premia "amb càrrecs públics les seves amants i examants"

"Dedica diners públics a finançar la seva vida sexual"

López Tena, en una imatge d'arxiu al Parlament

El diputat de Solidaritat Alfons López Tena ha acusat el líder Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, de dedicar "diners públics a finançar la seva vida sexual" i de premiar "amb càrrecs públics les seves amants i ex-amants". López Tena ha fet aquestes afirmacions després que Duran, per a defensar Joana Ortega, hagi dit que el diputat de Solidaritat va cometre irregularitats com a notari.

En una entrada al seu bloc personal, López Tena explica que "el Sr. Duran i Lleida ha escrit avui la seva carta setmanal als militants d'Unió, referint-se a la presumpta falsificadora, i presumpta delinqüent segons l’article 403 del Codi Penal, la Sra. Ortega: 'Tu no has falsificat cap document públic, ni tan sols un document privat, i tampoc ets l’autora d’un error d’un document privat. No és el mateix un error en un currículum que, per exemple, que un notari deixi en blanc uns fulls del seu protocol, i ja m’entens de què t’estic parlant'".

"Evidentment que no és igual, com no és igual la presumpta actuació de la Sra. Ortega a què el secretari general d’un partit polític sigui un corrupte, cobri comissions, vengui esmenes de lleis a grups d’interès, premiï amb càrrecs públics les seves amants i ex-amants, i dediqui diners públics a finançar la seva vida sexual, variada i extensa, i ja m’entens de què t’estic parlant, oi sr Duran?", afirma.

"És evident que ni el Sr. Duran es refereix a mi quan diu 'un notari', ni jo em refereixo a ell quan dic 'el secretari general d’un partit polític', però en la hipòtesi que el Sr. Duran es refereixi a mi, cap problema: que el seu grup parlamentari proposi una comissió d’investigació sobre les insídies que insinua, i també sobre la presumpta falsificadora Sra. Ortega. Solidaritat Catalana per la Independència s’unirà a la petició de totes dues", afegeix.

"Si el Sr. Duran vol a més una comissió d’investigació sobre les malifetes de l’hipotètic secretari general, que l’identifiqui ell", conclou.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#77 Jordi, Teià, 21/03/2011 - 11:30

Un 10 per en López Tena. I és que sorpren que mai ningú no hagi gosat a parar els peus a un ésser com en Duran i Lleida, d'una doble moral que traspassa la barrera del fàstic.

#76 Anna Companys, Sant Just Desvern, 21/03/2011 - 09:40

No puc entendre de cap de les maneres a López Tena, ell com a notari a de saber, que la vida privada de les persones és simplement "privada", cau-re amb la demagògia de acusar sense cap prova, és de covards. Tot plegat, molt lamentable.

#75 David, Girona, 20/03/2011 - 23:00

Molt bé López Tena, hem desemmascarar aquesta podridura que ja dura des de l'imperi Pujol, que a part d' independència el que convé al país és molta regeneració i canvi de personatges.

#74 Anselm, Mallorca, 20/03/2011 - 22:42

DURAN..........Dimisio.

#73 Ton, barcelona, 20/03/2011 - 22:10

És curiós que tots els comentaris que es carreguen la notícia estiguin en castellà. Ja va sent hora que els polítics deixin pas a gent nova, gran o jove, però nova. Vinga Duran que sempre has viscut de la política, encara que diguis que ets advocat, mai ho has fet i per tant, només llicenciat.