Publicitat
Política · 18 de Juny de 2020. 17:45h.

Defensa aferrissada de Borràs

Budó: "Un independentista difícilment tindrà un judici just al Suprem"

La portaveu del Govern Meritxell Budó ha defensat que la causa contra judicial contra la diputada de JxCat al Congrés Laura Borràs està "plagada d'irregularitats" i ha manifestat que "un independentista difícilment tindrà un judici just al Tribunal Suprem". La consellera, que ha estat entrevistada aquest dijous al programa 'Tot es mou' de TV3, ha afirmat que "al Tribunal Suprem cap independentista ha tingut un judici just".

"Laura Borràs ha presentat un munt de documentació que demostra que no hi ha cap culpabilitat. És una causa plagada d'irregularitats que a ulls nostres la desmunten i pensem que estem davant duna situació de judicialització de la política i politització de la justícia" ha apuntat. "A ningú se li escapa que un independentista difícilment tindrà un judici just al Tribunal Suprem" ha dit.

Budó també ha lamentat que "no hi hagi hagut una votació en bloc de totes les forces independentistes" i ha insistit en el fet que no tindrà "un judici just". "Recordem que al Tribunal Suprem cap independentista ha tingut un judici just" ha dit.

Meritxell Budó
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Didac, Barcelona, 19/06/2020 - 09:07

Aquesta dona es patetica llegint els discursets que li deu enviar aquell vivales covard amagat a Wcloo i que si li fa la boca aigua pensant si s'haguessin aprovat les lleis del 6 i 7 setembre que deien que ell podia nombrar els jutges! Imagineu lo que això seria si el cop hagues triomfat, pitjor que Corea del Nord. Falta espai a les presons!

#10 A., Barcelona, 18/06/2020 - 21:47

Ja no enganyeu ningú, corruptes. Ni tant sols als vostres. Un pais nou i gelat de postre? Welcome to Corruptlunya.

#9 sid, bcn, 18/06/2020 - 21:24

Efectivament, un nacionalista està per sobre de la llei. La llei és una creació humana i ells només responen devant de deu, representat per un monjo de monserrat.

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/06/2020 - 21:07

Tan be que anaven quan el sindicat del crim convergent no tenia veleitats colpistes i nomes es dedicava a allo pel que es va fundar. Amb les que han arribat a fer ara per uns miserables 250.000€ ja saben que tenen assegurada una temporadeta endreçadeta i saludable al raco de pensar a costa de l´estat

I ens el tornen fets un pinzells que ja toca

#7 streaker, Barcelona, 18/06/2020 - 21:01

Ya. Pues puestos a hablar por hablar, señora Budó, yo también podría decir "Un independentista difícilmente no será un corrupto". Especialmente si viene de cierto partido político, corrupto hasta la médula.