Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2013. 18:40h.

Defensa ha ofert l'Exèrcit a la Generalitat per combatre l'incendi de l'Empordà

Millo lamenta que “no hagin rebut cap resposta”

Defensa ha ofert l'Exèrcit a la Generalitat per combatre l'incendi de l'Empordà

Millo, durant la roda de premsa

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha assegurat que el Ministeri de Defensa ha ofert l’Exèrcit a la Generalitat per ajudar a combatre l’incendi de l’Empordà. Millo ha lamentat, però, que el Govern no ha donat “cap resposta”.

“Un dispositiu que està preparat per actuar en qualsevol moment i que està a disposició per posar-se sota les ordres del comandament de la Generalitat, quan cada minut compta, lamento que no hagin rebut cap resposta”, ha explicat.

El diputat ha afirmat que “el Govern considera que no cal” i els ha instat a “acceptar l’ajut en benefici de tots els veïns de la zona perquè qualsevol ajut és poc”. “Renunciar a un ajut tan solvent i eficaç com aquest ens sembla que no és fàcil d’entendre”, ha afegit.

Millo ha seguit dient que “no és moment per a recels ni per rebutjar cap ajut, sinó per unir esforços i treballar conjuntament i acabar el més aviat possible amb aquesta tragèdia”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#11 joan, bdn, 13/11/2013 - 10:35

Aquest vividor de la política (seria capaç d'estar a la cup),em sembla que llegeix massa l'ABC enlloc d'informar-se. Els bombers han fet servir dos hidroavions del ministeri d'agricultura (el de Madrit) i ningú va fent propaganda de qui posa què. Sinó que tots es posen a la feina enlloc de voler pos

#10 Jordi, ,, 13/11/2013 - 10:27

La obsesión nacionalista para que desaparezca toda presencia del estado en Cataluña nos lleva a estas situaciones.

#9 Ramon, Barcelona, 13/11/2013 - 09:45

Si aquesta notícia és certa, ho trobo gravíssim. Estem (millor dit, estan ...) molt malament. S'ha perdut el seny, i el sentit de la realitat. Tremolo en pensar com podria ser una Catalunya independent.

#9.1 Joan, bdn, 13/11/2013 - 10:37

Tu ves creient al Millo, que es capaç d'estar amb els sobiranistes d'Unió, amb ERC o amb el PP... Han portat avions de Saragossa i demostrat està que el vent era el propblema i no la manca d'efectius.

#8 Saprissa, Sants, 13/11/2013 - 07:03

doncs bé q han arribat 2 hidroavions de Saragossa per ajudar a extinguir el incendi

#7 spanish, Madrid, 13/11/2013 - 00:52

hay que ilegalizar partidos nacionalistas estan muy enfermos