Publicitat

Detenen el primer tinent alcalde de Lloret, Josep Valls, que va ser regidor d'Urbanisme amb l'exalcalde

Degoteig a Lloret

Josep Valls, amb Xavier Crespo (Foto: Diari de Girona)

La Guàrdia Civil ha detingut el primer tinent d'alcalde de Lloret i regidor de Territori Sostenibilitat i Seguretat Ciutadana, Josep Valls. Valls ha estat detingut a casa seva per la seva presumpta relació amb la xarxa de blanqueig de capitals per a la màfia russa liderada per Andrei Petrov, detingut la setmana passada.

L'actual tinent d'alcalde, per CiU, havia estat regidor d'Urbanisme durant l'alcaldia de Xavier Crespo. Valls també és el president del Club de Futbol Lloret, que rebia el patrocini de l'empresa DDC, propietat del suposat ca de la xarxa, Andrei Petrov.

De fet, un altre dels detinguts arran de l'"operació Clotilde" és, precisament, el president del club d'hoquei, Joan Lluís Perarnau, que també hauria rebut l'esponsorització de l'empresa de Petrov.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 palker, puesdeaquí, 29/01/2013 - 23:24

Y han tenido que ser los picoletos los que destapen las corrputelas, con el paston y medios de los Mossos. Como está el patio, si tendrán que volver para poner un poco de orden

#10 Josep, Barcelona, 29/01/2013 - 15:35

La cacera del català ja ha començat, i millor si la peça és convergent. Ara prepareu-vos pels pentinats fiscals que ens dedicaran des de l'Agència Tributària.

#10.1 palker, puesdeaquí, 29/01/2013 - 23:13

Y supongo Josep que nada es cierto, ni Pujol tiene hoteles, ni sus hijos coches de lujo, ni hay cuentas en Suiza, los de las Itv. El mafioso no es ruso es extremeño, no se. ¿Algo habrá no?.

#9 Nibey Se, BCN Ciudad Estado, 29/01/2013 - 15:20

¡¡¡Freedom for Josep Valls!!
La seva Detenció és Atac Contra Cultura, Nació i Llengua Catalana.
El president Mas amb Josep Valls. Junqueras també

#8 Nibey Se, BCN Ciudad Estado, 29/01/2013 - 15:19

En JosepValls es un Patriota Català: els diners que rebia dels russos els invertia en promoció de cultura i llengua catalana, en omnium i l' ANC.

Som una naçió,

#7 Impavido, Barna, 29/01/2013 - 14:08

El Crespo este, es el que quiere privatizar la sanidad y el instituto catalan de la salud no?...
...todo cuadra...