Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2008. 18:46h.

"Deixarem de fitxar germans per enviar-los a París?"

Pilar Rahola recorda al conseller Huguet que "el seu amic Carod això ja ho ha fet"

Pilar Rahola ha qüestionat algunes de les despeses de la Generalitat, el nombre de funcionaris que hi ha en nòmina i si alguns dels càrrecs, com els dels 'ambaixadors' catalans, són necessaris en temps de crisi. La periodista, s'ha dirigit al conseller Josep Huguet, al programa 59 segons d'aquest dimarts, i li ha preguntat que "vostè també fa excursions per veure el senyor Mas, o no forma part del paquet?, dit això, vostè ha dit eficient gestió que tenim. Això vol dir que serem més austers en la despesa pública?". "I quan dic això vull dir: No tindrem tants funcionaris com els que tenim?, deixarem de fitxar germans per enviar-los a París?, ho dic perquè el seu amic Carod això alguna vegada ho ha fet, No farem estudis sobre el gripau blau que costaran una milionada?, hi haurà una austeritat en la despesa pública en temes tant simbòlics com aquests però que a la imatge fan mal?".

El conseller Huguet ha contestat que "jo crec que això és una obligació de totes les administracions. De moment les retallades que ens ha practicat l'amic Castells ja ens han obligat a retallar algunes despeses d'aquestes anomenades sumptuàries i això encara ho hem de fer més". "L'Estat s'ha d'aprimar, eh? 500.000 funcionaris segons l'informe de Foment de Treball", ha afegit.

Rahola ha replicat que "no em parli de l'Estat. Hi ha un paquet de mesures per l'austeritat econòmica en la despesa pública de la Generalitat de Catalunya? Inclou no fer més ambaixades catalanes". "Això no ho sé, però que hi ha un paquet de mesures restrictives és evident", ha contestat Huguet.

Pilar Rahola, durant el programa
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Josep, Barna, 10/10/2008 - 15:35

M´ENCANTES NENA. Estàs en el teu millor moment.

#18 Ernest, L¨H, 10/10/2008 - 15:11

Sempre hi ha algun tipus que necessita insultar la Rahola. No tenen arguments, ni tenen altra cosa que l´escupinada. Generalment em resulten patetics. Tot i que resulta divertit l´espectacle dels gossos intentant mossegar-li els turmells. Pobrets.

#17 PPitus, Arrahona, 10/10/2008 - 14:52

"USTED SABE CON QUIEN ESTA HABLANDO"????. Que, Pilar ya no te acuerdas????
Menudo elemento la Rahola!!!

#16 Sergi, BCN, 10/10/2008 - 13:56

F.Xavier, no menteixis, el d'ara no s'havia vist mai.

#15 Francesc Xavier, terres de l'Ebre, 10/10/2008 - 13:30

Als llepons de ciu us sap greu no poder col·locar ARA la munió de gent que vàreu posar durant 23 anys.germans, coneguts i saludats. Tranquils però la medalla d'or malgrat els endollats socialistes encara la teniu vosaltres en exclusiva però... no badeu!