Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2018. 18:11h.

Dejunis de dos dies

L'ANC troba que "ens enforteix com a poble"

Dejunis de dos dies

La plataforma Prou Ostatges, vinculada a l'Assemblea Nacional Catalana, ha començat una campanya de "dejunis col·lectius" en solidaritat amb Jordi Sànchez, Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull, que s'han declarat en vaga de fam indefinida.

"Impulsem un dejuni públic i col·lectiu, distribuït inicialment arreu de Catalunya, en centres cívics o locals d'entitats i d'institucions diverses" ha manifestat l'entitat, explicant que "a cada espai de dejuni hi haurà diverses persones que dejunen, només prenent aigua, durant un mínim de dos dies i fins a un màxim d'una setmana, segons les seves possibilitats i lliure compromís".

A iniciativa de l'entitat sobiranista i en col·laboració amb altres col·lectius, promouen l'acció "per posar de manifest el dèficit democràtic que viu l'Estat espanyol i la privació de llibertats a la qual estan sotmesos" els dirigents independentistes presos i els que estan a l'estranger.

L'ANC també promou aquesta campanya per denunciar "la persecució que pateixen els activistes dels Comitès de Defensa de la República Tamara Carrasco i Adrià Carrasco, el músic raper Valtònyc i els centenars de persones amb processos judicials", fet que consideren "una violació dels drets humans i polítics més elementals a la qual cap demòcrata no s'hauria d'acostumar ni n'hauria de ser còmplice".

"El dejuni ens fa més conscients com a persones i ens enforteix com a poble, i ens vincula com a membres d'una xarxa silenciosa que teixeix lligams solidaris en cada població i que propicia el debat per a la construcció de la República" afirmen.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Albert, BCN, 08/12/2018 - 01:08

La secta de los lazinianos planea una gran performance, dejaran de comer un par de dias, cantaran un par de joan petit com balla y unos lingotazos de ratafia... estan convencidos que asi alcanzan la divinidad

#20 Mahmoud, Sabadell, 05/12/2018 - 17:48

Mira com el Ramadan! Però espereu, que nomes serà de dos dies... Quina colla de rucs, tota aquesta collonada només per fardar de solidaritat...

#19 botifler1914, Sinitaca, 05/12/2018 - 11:07

Lo que le faltaba al comercio minoritario, ahora que vienen fiestas nos ponemos en huelga de jambre...

#18 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/12/2018 - 07:37

Nos prometieron helado de postre cada día y lo que han conseguido es tener que hacer ayuno. Que grandes estos indepres!

#17 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 05/12/2018 - 05:18

El Ramadán golpista.
...invitado especial...... el imán honorífico dels nous catalans o sea musulmans el fan LGTB Ángel Colom el noi de Rupit..... Junqueras y su sobrepeso ....no traga.