Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2014. 12:50h.

Del Olmo admet que la consulta el posa "nerviós"

"Un xoc de trens no beneficiaria ningú"

Del Olmo admet que la consulta el posa "nerviós"

Luis Del Olmo

El periodista Luís del Olmo, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha dit que el debat a Catalunya sobre el referèndum l'incomoda i creu que no seria bo. Del Olmo ha destacat que la consulta “m’incomoda, em posa nerviós, sobretot intranquil, perquè espero que no es produeixi un xoc de trens en aquell moment que jo crec que no beneficiaria ningú.”

El radiofonista, ja retirat, ha fet una defensa de la independència dels mitjans de comunicació amb la recomanació als professionals que no acceptin mai un dinar amb un ministre. Si ho fa, segons Del Olmo, el periodista té per sempre els braços lligats.

El radiofonista ho explicat dient que “jo recomano als companys, mai accepteu una invitació per menjar amb un ministre perquè esteu agafats per tota la vida. Inventeu-vos mil coses, ‘tinc l’agenda molt plena’, ‘no puc anar a dinar’, però si dines, sopes o berenes, prendre un cafè és diferent, però que t’asseguis a un restaurant per degustar no sé què i plantejar els afers del dia amb el ministre, t’ha caçat”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 tolstoi, Manresa, 14/02/2014 - 14:47

¿DE QUE CHOQUE HABLAN? EN TODO CASO SERIA LA MOSCA QUE TROPIEZA CON EL AVE.

#12 Raül, Bcn, 14/02/2014 - 10:55

Bé, és el problema dels colons, que durant 30 anys s'han pogut fer passar per demòcrates gràcies a què l'independentisme estava silenciat i no havia emergit com ara. Ara, als pseudodemòcrates com l'Olmo se'ls veu el llautó. No suporten que els catalans votin pel seu propi destí. Un feixista.

#11 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 13/02/2014 - 23:14

Quin caràcter més feble té aquest home que una sola pregunta li agafa el canguelo. Mare de Déu Senyor!. Aquest jubilat més val que vagi a jugar a la petanca i així es tranquil.litzarà. No podem fer més per ell. I és clar beure til.la com jo.

#10 gunther, Barcelona, 13/02/2014 - 19:59

Don Luis no acepta cenar con un político para no quedar en deuda.
Pero don Luis si que aceptaba concesiones de radio de los políticos. Y así ha ido coleccionando unas cuantas, a dedo.

¡qué gran tipo Don Luis!!

#9 nemo, Vilad., 13/02/2014 - 18:57

Con lo bien que se encontraba D.Luis con su sintonía de Crónicas de un Pueblo y sus buenos días España con su programa Protagonistas y con lo más selecto de los tertulianos como Nart, Tamames, Sanchez Camacho, etc. y ahora resulta que su Catalunya le ha salido respondona., el pobre se pone nervioso.