Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2009. 10:27h.

"Del PSC n'hi ha uns quants que eren amics i no van ser-hi"

El fill de Solé Tura, en canvi, lloa l'actitud del president Montilla

"Del PSC n'hi ha uns quants que eren amics i no van ser-hi"

Albert Solé, durant la capella ardent. (Foto: Rubén Moreno)

Albert Solé, fill de Jordi Solé Tura, ha criticat l'absència d'alguns membres del PSC a la capella ardent del seu pare, però no ha donat noms de les persones que l'han decebut. En canvi, ha lloat el president José Montilla qui va anar a la casa de la família abans de la mort d'un dels pares de la Constitució.

"Certament, estaments del món polític van estar poc presents. Del partit (PSC), al sepeli, n'hi ha uns quants que eren amics i no van ser-hi", ha dit en una entrevista a El món a Rac 1. Per contra, "em va sorprendre que vingués el fill d'Adolfo Suárez, un dels personatges inesperats", ha afegit Solé.

El fill de Solé Tura ha destacat que "no tinc més que paraules de reconeixement per l'actuació, en aquests moments, de l'executiu i del president Montilla, que, personalment, va venir a casa a visitar el meu pare abans de morir. Ha estat molt actiu i molt ràpid en les reaccions".

"Al meu pare se li va donar la Creu de Sant Jordi fa dos anys, vint-i-nou anys després de l'aprovació de la Constitució. A Miquel Roca, un any abans. Tot s'ha fet bastant per lo bajini", ha manifestat Albert Solé.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Manel- Un dels altres Catalans, Mòra d'Ebre, 09/12/2009 - 11:57

Que heu fet vosaltres, sí, sí a tots els que
critiqueu tan lliugerament la tasca realitza-
da per Jordi Solé Tura, que heu fet per Ca-
talunya que valgui algo veritablement.Amb
els vostres escrits, feu pena manos, feu
veritablent pena.

#17 Mireia, Mollet del Vallès, 09/12/2009 - 10:51

Hi ha comentaris que fan vergonya i pena..!!! Ja podem anar demanant respecte, ja...!!! Deu guardi a Catalunya independent, amb gent tan intolerant i mal educada com algunes que han escrit aquí!!!

#16 Papaflesa, Marianske Lazne, 08/12/2009 - 13:43

caram quin ego té aquest senyor! què més vols, noi, un mausoleu tipus lenin? ah, i recordo articles de son pare a El País d'on es desprenia que catalanista, catalanista no n'era.

#15 sankara, Barcelona, 08/12/2009 - 12:16

Segurament va ser una bona persona a nivell familiar, però a nivell polític no el puc homanetjar, ni ell ni en Lluch ni altres que han triat primer ser espanyols i d'esquerres , han fet res per la llibertat d'aquest país. .

#14 Àngels, Barcelona, 08/12/2009 - 11:12

No t'aprofitis de la malaltia del teu pare, jo no ho vaig fer amb el meu. Treballa com tots i d'agraiment res de res. Era adicte al règim i gràcies a ell estem com estem.