Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2022. 14:27h.

Del "sense por" al Suprem

Anna Gabriel declarà el 14 de setembre

Del "sense por" al Suprem

El jutge del Tribunal Suprem (TS) Pablo Llarena ha citat a declarar Anna Gabriel el pròxim 14 de setembre, com a processada per desobediència per la seva possible implicació en la declaració unilateral d'independència.

L'exdiputada de la CUP, que en ocasions va lluir una samarreta amb el lema "sense por", va fugir a Suïssa a principis de l'any 2018. Després de més de quatre anys de la seva marxa, fa una setmana, Anna Gabriel es va presentar al Suprem per regularitzar la seva situació judicial a Espanya.

Anna Gabriel va anar al Tribunal Suprem amb el seu nou advocat, Íñigo Iruín, amb la intenció de posar-se a la disposició del sistema judicial espanyol. L'exdiputada va explicar la seva decisió com "un pas processal necessari per recuperar una llibertat de moviments que no hauria hagut de perdre mai".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 bejota, BCN, 28/07/2022 - 12:23

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS BORRAS,RAHOLA, FORCADELL, DE GISPERT , PONSATI ,ETC., CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.BORRÁS Y FORCADELL O ANNA GABRIEL ME DAN MUCHAS SATISFACIONES CON SU DESPRECIO A LA LEY.

#14 Rasca, Castelldefels , 26/07/2022 - 20:34

Resumiendo las bragas toas cagas........

#13 Julian , Badalona, 26/07/2022 - 17:58

Si el Supremo ha servido para que esta moza se duche de vez en cuando y se peine medio bien, bienvenido sea el Supremo

#12 Arnat, Barcelona, 26/07/2022 - 16:27

No trobariem un guionista que tingués la capacitat d'escenificar el ridicul i la miseria de tota aquesta banda de farsants que fa deu anys s'han dedicat a ensorrar, dividir i profanar la societat d'aquest dissortat territori. La "no tenim por" torna de Suissa i el "ho tornarem a fer" fuig cap allà. Una vergonya que aquests parasits siguin notic

#11 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 26/07/2022 - 16:13

No hay nada mas rehabilitador para un antisistema catalá que sentarlo en la mesa del festin.

Aunque sea solo a los postres. Ya podeis ir pensado como les vais a explicar toda esta monumental astracanada a vuestros nietos cuando os toque hacer de abuelo cebolelleta y que les respondereis cuando os pregunten que es lo que hicisteis vosotros con