Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2009. 09:17h.

Dels camps d'ametllers a Brussel·les

Oriol Junqueras presenta nova web "per apropar-nos a la gent"

Dels camps d'ametllers a Brussel·les

Oriol Junqueres, en una imatge del seu web

Esquerra va presentar el nou web del seu candidat al Parlament Europeu, Oriol Junqueras, amb un triple objectiu: "oferir informació sobre el candidat i la campanya electoral, compartir totes les eines de campanya, perquè tot aquell que vulgui pugui distribuir-la, i recollir les opinions, suggeriments i propostes dels internautes".

Junqueras, va remarcar que la posada en marxa d’aquesta web s’emmarca en la campanya de proximitat que Esquerra està duent a terme. "Hem estat gairebé totes les comarques de Catalunya, així com les Illes Balears i el País Valencià, per apropar-nos a la gent, però això també es pot fer mitjançant les noves tecnologies a través del nou portal web". En aquest sentit, el candidat va recordar que "el principal potencial del partit és la seva militància, els seus simpatitzants i els seus votants i internet és una de les millors maneres d’arribar-hi".

La web inclou un perfil biogràfic, on Junqueras explica que "quan tenia 2 anys, la família ens vam traslladar a viure a Sant Vicenç dels Horts, a la comarca del Baix Llobregat. El meu pare era catedràtic d'Institut i la meva mare, infermera. Jo des de ben jove vaig treballar l'hort i els camps d'ametllers i oliveres que la família teníem a Castellbell i el Vilar, al Bages".

"El que potser és diferent en mi és que vaig estudiar la primària i la secundària al Liceu Italià de Barcelona, per la qual cosa, la meva formació va ser en la llengua de Dante Alighieri, l'italià. Després, un cop ja a la universitat, vaig cursar estudis d'Econòmiques a la UB i em vaig afiliar a la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC), sindicat d'estudiants del que en seria secretari nacional de Finances. Tot i això, vaig acabar inclinant-me per matricular-me a història a la UAB", recorda.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Txumari, BCN, 27/04/2009 - 19:21

Al Txemari. Cal ser poca solta. En junqueras guanya la pasta que tu mai guanyaras, pocapena, com a professor d'universitat (fix) i com a col·laborador de múltiples programes de televisió, ràdio i premsa. Més conferències, llibres.... Simple i ximple!

#1 Txemari, BCN, 27/04/2009 - 16:54

Vamos que no podia sacarme económicas y me matriculé a Historia. Y a ver si de la política me saco unas perrillas...