Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2018. 17:15h.

Dels jutjats a la manifestació

Jaume Alonso-Cuevillas, a la Diada

Dels jutjats a la manifestació

Jaume Alonso-Cuevillas, a l'esquerra de la imatge

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha participat aquest dimarts en la manifestació de la Diada, que ocupa tota la Diagonal, entre el carrer Castillejos i Palau Reial. També hi són el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián; l’exalcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; dirigents de la CUP com Carles Riera, Natàlia Sànchez i Eulàlia Reguant; el filòsof Josep Maria Terricabras, i el cantant Gerard Quinana, entre d’altres.

20144-cup.jpg

L’ANC ha organitzat una “onada sonora” per enderrocar de forma simbòlica un mur que representa “totes aquelles adversitats i dificultats que impedeixen que Catalunya pugui esdevenir un Estat independent en forma de República”. Sota el lema, “fem la República catalana”, els manifestants han cridat “independència” i “llibertat, presos polítics” o “ni un pas enrere”, mentre onejaven estelades.

15087-rufian.jpg

A la fila 0 de la manifestació hi ha diversos familiars del polítics independentistes empresonats, entre els quals les parelles de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart o Josep Rull, la germana i el fill de Dolors Bassa o la germana de Toni Comín.

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Sergi , Barcelona, 13/09/2018 - 23:13

Ostras, el Cuevillas, menudo historial tiene el pajaro.

#8 Marcel-li, Barcelona, 12/09/2018 - 12:02

Qui li tenia de dir a aquest tal Cuevillas que frequentaria a tota aquesta colla de fanatics que ell en sa vida s'havia barrejat. Fins i tot la dificultat per expressar-se en una llengua que no es la seva....tot sigui per cobrar les minutes i sobretot per resucitar de l'anonimat que estava, doncs ara la seva cara surt fins a la sopa

#7 Anna, Barcelona, 12/09/2018 - 02:07

Aprovecha para las fotos Cuevillas...En tan sólo año, año y medio..ya nadie se acordará de tí ni de tu pastelero fugado.

#6 Sarola, Castelldefels, 11/09/2018 - 19:15

¡ Home ! El que faltave, en Torrebruno.

#4 Maria Padilla, Catetònia, 11/09/2018 - 18:35

Cuevillas és la prova de que ningú és prou curt com per no fer Dret: de provocar riures en recitar les seves classes de processal com un lloro empassant-se una perruca a l'admiració dels tractorians per la seva desinvoltura querulant. Masterchef total.

#4.1 Capit@n España, Purgandus Populus !!!, 11/09/2018 - 19:19

Rajoy es notari i va "aprovar" la oposició a la primera..."no hase falta desir nada mas"