Publicitat
Política · 20 de Maig de 2009. 20:19h.

"Demanar el català a la UE és una 'chorrada'"

Vidal-Quadras recomana "no perdre el temps" amb aquest assumpte

El candidat del PP català en les eleccions europees, Aleix Vidal-Quadras, ha demanat aquest dimecres "no perdre el temps" amb la "chorrada" de demanar que es parli català al Parlament Europeu perquè "és impossible" que aquesta llengua sigui oficial i, per tant, el debat és "inútil" i "irrellevant".

Ha afegit que "perquè la gent tingui més oportunitat de tenir feina, una millor formació, una major protecció social, per aconseguir millors infraestructures o més prestigi en el món, que es parli català al Parlament Europeu no influeix per a res".

També ha dit que aquest assumpte "ens fa perdre el temps de les coses importants, perquè [el català] no es parlarà mai [en l'Eurocambra] i perquè no es pot", i ha criticat altres candidats per "enganyar" la gent amb aquestes qüestions: "¿De què serveix perdre el temps en coses inútils i impossibles? Això és enganyar els catalans", ha afirmat.

El candidat del PPC ha dit també: "No perdo el temps amb aquesta chorrada. A mi que m'importa que es parli català al Parlament europeu si es parlen 23 llengües i això és un fet banal, que no ens donarà res?"

A més, ha dit, si s'afegeix el català a la llista de llengües oficials, també caldria fer-ho amb el "basc i el gallec i fins i tot amb el" Romaní ", i s'ha preguntat quin sentit té" insistir en una cosa que no es pot [fer] ".

Vidal-Quadras, Sánchez Camacho i Fisas
Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 21/05/2009 - 15:27

Amb aquest llenguatge i manera de pensar,a Catalunya no haurieu de treure ni un sol vot,ni tu a Europa ni a Catalunya a les Autonòmiques,sou uns impresentables.A casa nostra, ja no haurieu d'existir, i a sobre encara us paguem les nòmines.

#30 Otger, BCN, 21/05/2009 - 13:16

Español, eres un palurdo. Digno exponente representativo de lo que representa vuesto pueblo. Pasate un dia por el Monasterio de Poblet

#29 Hug, Begur, 21/05/2009 - 13:13

Espanyol, eres el arquetipo de la incultura personificado. No conoces la rica historia de nuestra nación porque ya se encargaron de tergiversarla i esconderla tus antepasados colonos. Zafio.!. Ves con el castellano a europa y veras lo que te pasa.

#28 Español, España, 21/05/2009 - 13:02

Primero no es Aragones,sino Aranes.Segundo.Cataluña pertenecía al reino de Aragon.Por lo tanto,el Catalan es un idioma Aragones.No sois mas que una comunidad autonoma y antes de ser eso,fuisteis una parte del reino de Aragon.Cataluña siempre Aragonesa.

#27 Español para joanox, España, 21/05/2009 - 12:55

Primero no es Aragones,sino Artanes.Segundo.Cataluña pertenecía al reino de Aragon.Por lo tanto,el Catalan es un idioma Aragones.