Publicitat
Política · 29 de Gener de 2010. 21:25h.

Demanen boicot a la vaga del cinema contra el català

Les JERC animen a "escollir aquelles sales que no s'hagin sumat al vergonyós tancament de dilluns"

Demanen boicot a la vaga del cinema contra el català

Les JERC protesten en un cinema, en una imatge d'arxiu. (Foto: jerc.cat)

Les JERC han fet una crida al boicot a aquelles sales de cinema que dilluns vinent facin vaga per protestar per la nova Llei del Cinema. La branca juvenil d'Esquerra ha demanat als seus simpatitzants a anar dilluns al cinema, alhora que, "i fins que no es corregeixi la situació actual, les JERC animen a seguir optant per aquelles sessions que ofereixin les pel·lícules en la nostra llengua i en cas que no resulti possible, escollir a partir d'ara aquelles sales que no s'hagin sumat al vergonyós tancament de dilluns".

En el seu comunicat, qualifiquen de "xantatge de l'espanyolisme el tancament de dilluns d'alguns cinemes" i critiquen "el paper que han tingut sindicats com CCOO, situant-se al costat de la patronal espanyolista a l'hora d'oposar-se a la Llei del Cinema".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Joaquim Perea, Barcelona, 02/02/2010 - 15:10

La millor ajuda al cinema català és que hi hagi demanda. Trobo hipòcrita que ara vulguem acusar d'espanyolistes els empresaris del sector, quan alguns tenen els seus cinemes integrament en català, i quan els qui no anem som la gent del carrer.

#14 josep maria, barcelona, 31/01/2010 - 09:24

ho cinema en catala ho emule . sino te\\\\\\\'ns emule sempre hi ha un nouvngut que las vens

#13 josep maria, barcelona, 31/01/2010 - 09:20

tode voll ha decir en la lengua de fanco que es la tuya quien pacto con kitller fuisteis vosotros, quie bombardeasteis guernica, Barcelona fuis vosotros quien passasteis fuisteis con la ajuda de kitller, mussulinii.Cañate franquista

#12 berge, bcn, 31/01/2010 - 02:18

sean más radicales, y más y más, será más agradable ver vuestras derrotas, nazis asquerosos

#11 Alan, Barcelona, 30/01/2010 - 21:20

Hola paletos, como sois unos catalibanes ireis en un autobus repleto de gentuza de cine en cine para intentar llanr alguna sala en catalá y decir que hay demanda. ja ja. el cine en catalá solo interesa a 4 gatos radicales so paletos.