Publicitat
Política · 2 de Gener de 2022. 17:14h.

Demanen que la Policia intervingui a la Meridiana

Davant la "deixadesa" de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona

Demanen que la Policia intervingui a la Meridiana

El diputat al Congrés del Grupo Mixto Pablo Cambronero ha registrat una iniciativa parlamentària sobre "els talls vergonyosos de l'avinguda Meridiana de Barcelona", segons ha expressat al seu compte de Twitter.

"Sol·licitem intervenció UIP i responsabilitats penals si segueixen els talls", ha assegurat el diputat Pablo Cambronero a través de la seva publicació a la xarxa social.

La iniciativa ve argumentada "per omissió de les seves responsabilitats en matèria de seguretat ciutadana i lliure exercici dels drets fonamentals" per part de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i el Govern espanyol, segons expressa l'escrit.

En l'argumentació afirma que amb els talls a la Meridiana "no se sap molt bé que demanen". "Segons es desprèn de les seves manifestacions la independència de Catalunya", afegeix el document.

Recorda que "en algunes ocasions" el tall de la via es realitza per "tan sols 5 persones organitzades com un grup de delinqüents sense cap actuació de les forces de seguretat allà personades".

L'escrit també explica que les protestes "provoquen a diari caravanes de milers de vehicles, problemes de conciliació familiar, i greus problemes acústics i de contaminació als veïns de la zona". "També incidents diaris amb els autors de la protesta i els ciutadans, que entenen que no han d'existir aquests actes", afegeix en l'exposició dels motius.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#38 bejota, bcn, 06/01/2022 - 11:21

MOSSOS Y URBANA ESTAN EN MERIDIANA PARA BLOQUEARLA. LO HE PODIDO COMPROBAR HABLANDO CON ELLOS. LOS CUATRO PRINGAOS DE LA BANDERA SON LA ESCUSA.

#37 bejota, bcn, 05/01/2022 - 17:21

SON LOS MOSSOS Y LA URBANA LOS CULPABLES MANDADS POR SUS ,MANDATARIOS.LO HE COMPROBADO HABLANDO CON AGENTES DE LOS DOS CUERPOS.

#36 Rosa maria, Barcelona, 04/01/2022 - 21:25

Estoy de acuerdo con el derecho a manifestacion pero, todos los días del año en el mismo sitio y a la misma hora?. Unas cuantas personas tienen permiso para tener secuestradas a miles de personas?. Donde están los derechos de TODOS los ciudadanos?. Despues de turnos de 12 horas en el hospital, hay que pegarse la pateada porque desvían el autobús. V

#35 Nuria, Barcelona, 04/01/2022 - 12:49

Hoy a las 20h. MANIFESTACION contra los cortes , Meridiana, con Fabra i Puig

#33 bejota, bcn, 04/01/2022 - 12:16

HE PODIDO COMPROBAR QUE COLAU Y LA GENERALITAT MANDAN A LOS AGENTES A CORTAR LA MERIDIANA Y NO LOS CUATRO PRINGAOS DE LAS BANDERAS.