Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2010. 14:34h.

Demanen una única llista sobiranista al Parlament

Entre la Conferència Nacional del Sobiranisme i Solidaritat Catalana

Demanen una única llista sobiranista al Parlament

Demanen una llista unitària

Crida per la Terra, en un comunicat, deixa clar que "no tanquem les portes a cap possible opció, però constatem que a hores d’ara l’augment de l’independentisme de base és una element que pot contribuir a la ruptura del sistema actual de partits, i contribuir  de forma clara a l’establiment d’un estat propi".

"Prioritzem el nostre treball en la confecció d’una única llista electoral per les eleccions al Parlament, de caràcter independentista i que suposi la ruptura a tots els efectes amb el Regne d’Espanya, malgrat que no deixem de banda el nostre posicinament d’esquerres i ecologista. Som plenament conscients que només el moment actual justifica la nostra aliança amb d’altres opcions i formacions que l’únic element en comú és la necessitat urgent d’avançar cap a la independència nacional", consideren.

També recorden que "estem participant activament dins de la Conferència Nacional del Sobiranisme, creient que aquest és l’espai adient per aglutinar el màxim de formacions polítiques independentistes. Alhora, hem començat a tenir converses amb els impulsors de Solidaritat Catalana, amb la intenció de clarificar i conèixer millor la seva proposta".

"Sabem però que s’ha d’avançar per una única llista al Parlament entre els integrants de la Conferència Nacional del Sobiranisme i els de Solidaritat Catalana. Amb l’esforç comú, la confiança, la voluntat de sumar i la capacitat de cedir per totes les parts, la tasca serà fàcil", conclouen.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 carles, bcn, 30/07/2010 - 12:13

comenco a pensar que el diners del Palau presuntamente com es diu derivats a CIU serveixan per atomitzat finacian partits independentista per fe perdre ascons i tenir mayori CUIDADO AMB ELS POLITICS PROFESIONALS encapçalat per A. Mas fa mes de 30 anys

#9 Pere de Comes, Barcelona (Barcelonès), 30/07/2010 - 08:47

L'única manera per aconseguir bons resultats electorals és unir les diferents sensibilitats polítiques independentistes. Espero i desitjo que la llista única sigui un fet les properes eleccions. Catalunya s'ho mereix i ho necessita.

#8 Jep, Catalunya, 30/07/2010 - 02:02

UNITAT, UNITAT I UNITAT...PER CATALUNYA!!!

#7 Jep, Catalunya, 30/07/2010 - 02:00

A la Conferència Nacional pel Sobiranisme només hi falten Solidaritat Catalana, Reagrupament i ERC. Ànims! estem a un pas d?aconseguir-ho i arrasar a les properes eleccions.

#6 Jep, Catalunya, 30/07/2010 - 01:51

UNITAT I INDEPENDÈNCIA!!! VISCA CATALUNYA LLIURE!!!