Política · 17 de Setembre de 2017. 16:47h.

Demòcrates acusa a intel.lectuals contraris al referèndum de mercenaris

Antoni Castellà diu que els signants del manifest estan "a les ordres de qui els paga"

Demòcrates acusa a intel.lectuals contraris al referèndum de mercenaris

Castellà, amb membres de Demòcrates, a l'acte de Gavà

El diputat de Junts pel Sí i líder de Demòcrates, Antoni Castellà, ha criticat els signants del manifest "1-O Estafa Antidemocràtica. No participis! No votis!” i ha dit que “constatem que el manifest dels 900 intelectuals respon una actitud mercenaria a les ordres de qui els paga”.

Castellà ho ha manifeastat durant l'acte que la formació ha celebrat a Gavà amb el lema "Crear un país amb igualtat d'oportunitats". "És un manifest injust i ple de falsedats encapçalat per l'eslogan del PP sobre el referèndum “1-O. Estafa antidemocrática. ¡No participes! ¡No Votes!", ha criticat.

"Mirant qui signa el manifest -ha afegit- només pot respondre a tres motius: que els signants han perdut la condició d'intelectuals, poc probable; dos, procés de conversió al ultranacionalisme espanyol; o tercer i més probable, que la majoria dels signants han desenvolupat les seves carreres professionals gràcies a l'apadrinament dels diferents governs del PSOE”.

Castellà ha volgut subratllar que "davant el repte d'immigració, l'estat espanyol fa una llei d'estrangeria i a Catalunya, al mateix temps, fem la llei d'acollida. Avui plantem tres arbres diferents com a metàfora del que volem per a la nova República: un país just".

Finalment, el líder de la formació ha afirmat que "en la República catalana, el català, el castellà, l'aranès i l'occità hauran d'estar al mateix nivell”. “Ja no haurem de defensar el català de cap agressió”, ha conclòs.

35 Comentaris

Publicitat
#39 pepe.----, andorra, 18/09/2017 - 15:26

otro matiz, hacia tiempo q no veia de forma tan burda la falacia ad hominen como la q hace este señor. Si en lugar de atontados por la imposicion linguistica, se hubiera enseñado el ser esceptico, el dudar de todo lo q diga o un politico y ademas el pensamiento critico, este señor, no diria estas barbaridades sin q alguien se lo afease cada dia.

#38 pepe.----, andorra, 18/09/2017 - 15:08

claro, si esta en contra eres un mercenario, si estas a favor, eres un demócrata ¿Pero tu te escuchas lo q dices? No es no ¿Q parte del no no has entendido?

#37 Ram, Terrassa, 18/09/2017 - 14:21

Anti-Demòcrates dice justo de los demás lo que les pasa a ellos, que cobran de los golpistas...no se equivoquen!!!

#36 Luis, Barcelona, 18/09/2017 - 11:21

Respecto de la inmigración dice este iluminado "hacer un país justo" ¿Justo para quién?. Mal vamos si en los colegios ya empezamos a cambiar los menus, discriminando a los alumnos nativos, para "no ofender" a las familias musulmanas...

#36.1 Capit@n España, The broquil is over, 18/09/2017 - 11:44

La mayoria de la oligarquia catalana son tataranietos de negreros. Hasta Artur Más. A ver como se lo explican a los nouvinguts.

http://www.elperiodico.com/e s/sociedad/20170917/tres-negre ros-despuntan-en-el-arbol-gene alogico-de-artur-mas-6292090
http://www.elperiodico.com/e s/sociedad/20170917/incomodo-p asado-negrero-catalunya-629204 6

#35 Hasta las narices, Bravelona, 18/09/2017 - 11:13

¿Y quién paga a todos los fanáticos separatistas para que retuerzan sus argumentos hasta la falacia?.