Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2020. 13:25h.

Demòcrates anirà en solitari

Antoni Castellà vol encapçalar la candidatura

Demòcrates anirà en solitari

Demòcrates, que compta a dia d'avui amb dos diputats integrats en el grup parlamentari d'Esquerra, ha posat en marxa un procés de primàries per "estar preparat" per concórrer en solitari a les eleccions al Parlament del pròxim 14 de febrer. Serà un procés obert, en el qual qualsevol català major de 16 anys podrà registrar-se per votar o presentar la seva candidatura, sempre que "reafirmi" el seu compromís amb la via unilateral.

El procés començarà aquest dijous 29 i es preveu que el 25 de novembre ja es presentin oficialment les llistes, que el líder d'Demòcrates, Antoni Castellà, s'ha mostrat disposat a liderar. "Hem fet un bon treball i estic disposat a presentar-me", ha afirmat.

Castellà ha assenyalat que només es presentarien en coalició si la resta de forces independentistes estan disposades a teixir un "front comú" al voltant de la unilateralitat. "Queda temps per posar-nos d'acord amb el màxim de forces independentistes per fer aquest front comú que doni sortida a el mandat de l'1 d'octubre", ha assenyalat tot i que ells ja han iniciat el procés de primàries per escollir les llistes.

Segons el parer de Demòcrates, el resultat de les votacions de l'1 d'octubre "no és interpretable" i ara, tres anys després d'aquella data, "no queda una altra via que donar-li compliment per la via unilateral", més encara a l'haver-se constatat "el fracàs de la via de l'diàleg "amb l'Estat.

"Les eleccions de el 14 de febrer han de ser un plebiscit amb l'objectiu d'aixecar la suspensió de la declaració d'independència. No poden ser unes eleccions per decidir qui té més poder autonòmic en una guerra fratricida", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Ferrusolo, Tarragona , 05/11/2020 - 21:02

No t,ho creus ni tú. Castellà ets un vividor que no has treballat mai.

Si vas sol tindràs 6 vots.

#21 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 27/10/2020 - 17:17

"Demòcrates anirà en solitari..."

¿Estos son los herederos del Durán y Lérida del Palace...? es que con todo este merder de catalanistas desmandados me pierdo. Es decir, que son como la bandera del Vaticano, entre amarillo y blanco... Pues cuidadin, que son de los que salen huyendo con el cepillo, el del 3% o los cursos de formación.

#20 E. Payetó, Barcelona, 27/10/2020 - 08:17

la Meca, es un decir. Acabo: estas elecciones quizás los resultados se polaricen, además de aparecer más formaciones nuevas y los mensajes que mandan los medios subvencionados, harán que muchas formaciones desaparezcan. Alto quien considere que Demòcrates debe continuar que le vote. Y Sr. Castellà su ofrecimiento parece una ofrenda con sufrimiento

#19 E. Payetó, Barcelona, 27/10/2020 - 08:15

que se aprovechará de haber sido parte de la casta con te no con pe pero puede que también, no hubiera cantera donde colocarse en un puesto público. Por más gafas de intelectual que se ponga, que se guapo, casi como Artur, eso no es óbice para que su cuerpo serrano se ponga manos a la obra, a aixecar el país - menos xerrameca y más exportaciones

#18 E. Payetó, Barcelona, 27/10/2020 - 08:14

Les auguró un varapalo por los votos que conseguiran y sin confundir mis deseos con realidad, me gustaría que NO obtuvieran ni un escaño para nadie de sus listas.
Por muy Kabir Bedi que sea el Sr. Castellà, con sus chollas cortadas estilo El Puma, me gustaría que pisará la Catalunya real, que fuera participe del mercado laboral actual, sin que po