Política · 15 de Juliol de 2017. 19:46h.

Demòcrates augura "una insubmissió col·lectiva"

Castellà creu que si guanya el ‘sí’ “no reconeixerem l'autoritat de l'Estat a Catalunya”

Demòcrates augura "una insubmissió col·lectiva"

Castellà, Rovira i Xuclà

El diputat de Demòcrates, Antoni Castellà, ha augurat que “si guanya el ‘sí’ s'iniciarà un procés d'insubmissió col·lectiva”. “No reconeixerem l'autoritat de l'Estat a Catalunya”, ha afirmat durant la seva intervenció en el 2n Campus que organitza la seva formació.

Castellà ha afegit que "el Govern està fent els seus deures”. “Ara ens toca a partits i ciutadania fer campanya pel Sí i guanyar”, ha reblat. El dirigent demòcrata diu que  "hem arribat fins aquí de baix a dalt. Ara toca els polítics liderar el procés fins el final. Els polítics som els que hem de tenir el compromís més elevat".

Antoni Castellà ha fet aquestes declaracions en el transcurs d’una taula rodona on també ha participat Marta Rovira, Jordi Xuclà i Lluc Salellas. La dirigent d’ERC ha afirmat que "si guanya el No es faran eleccions autonòmiques. Si guanya el Sí s'ha de fer una declaració d'independència".

El diputat del PDECAR al Congrés, Jordi Xuclà, ha afirmat que "Al Regne Unit el 50,8% va votar en el Brèxit i ningú va qüestionar el resultat". El representant de les CUP, Lluc Salellas, ha volgut remarcar, entre d'altres, que "el 2 d'octubre s'ha d'intentar que el màxim d'ajuntaments actuïn amb fidelitat a la República Catalana".

24 Comentaris

Publicitat
#23 pepe.----, andorra, 17/07/2017 - 14:44

si no reconoces la autoridad del estado en cataluña, dimite y deja de cobrar el dinero q cobras, aunque solo sea por coherencia, q a pesar de intentarlo, no todo el mundo es tan ovejuno como os pensais. Lo cachondo sera cuando la participacion en vuestro invento no llegue ni al 40%, q ya seria mucho. A ver como salis de esta, q me voy a reir mucho.

#22 Grauero, Gurugú, 16/07/2017 - 17:12

Hay un dicho que dice lo siguiente "No esperes de tus hijos mas de lo que tu has hecho con tus padres". Lo que equivale a decir que, con que autoridad le podréis exigir a los futuros ciudadanos de vuestra república, el cumplimiento de vuestras leyes, cuando vosotros antes no lo habéis echo?.

#21 Andreu, Mataro, 16/07/2017 - 15:20

Però que bufons estan å la foto. Ara resulta que els que van apoiar å Franco són tots molt progrés i insumisos. Ja està bé de conya si us plau, que molts catalans estem passant gana.

#19 Capit@n España, Insumision a la Generalitat y a sus instituciones, 16/07/2017 - 13:30

¿"una insubmissió col·lectiva"? ¿Cuanto nos caería si a partir de mañana dejáramos de reconocer a la Generalitat como autoridad, con toda la razón del mundo, por dedicarse a sembrar la discordia entre catalanes y por no cumplir con el cometido que se espera de ellos como gobierno autonómico?

#18 Luis, Cunit, 16/07/2017 - 12:09

A qué esperamos para poner a esa gentuza en su sitio ? Ya está bien de tanta provocación, a por ellos !!!