Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2020. 11:30h.

Demòcrates creu que Espanya mata

“Prioritza el valor de la unitat política per sobre del valor de la vida dels ciutadans”

Demòcrates creu que Espanya mata

Demòcrates, en un comunicat amb motiu del 82è aniversari de l’afusellament de Carrasco i Formiguera, afirma que “la pandèmia ens ha posat a tots a prova i ha mostrat descarnadament el greu perjudici, per a la ciutadania del país, de continuar sotmesos a la sobirania del regne d’Espanya. Un estat que ha demostrat prioritzar el valor de la unitat política per sobre del valor de la vida dels ciutadans”.

“Ara més que mai, Demòcrates de Catalunya defensem que donar compliment al mandat de l’1 d’Octubre ha passat d’ésser un deure polític a un deure ètic envers la ciutadania del nostre país”, afirmen.

El partit de Núria de Gispert i Toni Castellà considera que “en el moment que superem la crisi sanitària, no hi ha cap altre objectiu que no sigui bastir una majoria suficient per aixecar la suspensió de la declaració d’independència i assolir definitivament una República Catalana fraterna i avançada”.

En aquest sentit, Demòcrates reclama al Govern que “actuï sobiranament, amb valentia i determinació davant la irresponsabilitat del Govern estatal d’arrabassar competències a través de la declaració de l'estat d'alarma, a més de prendre les mesures socials i econòmiques que, tot prioritzant la vida i la salut de les persones, permetin protegir les empreses i els treballadors i treballadores”.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 Romeu , Barcelona, 12/04/2020 - 09:24

Diuen que "No hi ha mal que duri cent anys" i aplicat al que tenim amb aquesta banda de pocavergonyes que han segrestat les institucions, quan arribi el moment i tinguem la sort de caçar-los com a conills abans que fugin com han fet els alguns i van fer els seus antecessors el 39, caldrà posar-los de genolls i passar comptes pel mal que han fet

#45 Cris, Barcelona , 11/04/2020 - 09:56

Tanto unos como otros habéis sido un desastre. No podréis tirar pelotas fuera, cuando esto acabe tendréis que rendir cuentas, unos y otros. No valéis ninguno el dinero que os pagamos.

#44 JohnMcLane, Barcelona, 10/04/2020 - 17:59

Si los ciudadanos de Cataluña no nos independizamos rapidamente, no podremos tener una sanidad decente nunca, y vamos a seguir teniendo la misma porquería que en Madrid, Castilla, Pais Vasco, etc, etc. Las próximas pandemias que van a venir nos tenemos que defender bien y no como estos que prefieren gastar en militares que en tests y equipos EPI's.

#44.1 Al John, Barcelona , 11/04/2020 - 09:59

Pues si nos tenemos que defender con el gobierno independentista. ... Susto o muerte. No lo pueden estar haciendo peor. Uno y otro

#43 Miquel, Girona, 10/04/2020 - 16:34

Desde el referèndum 1 octubre 2017, la DUI ja porta 3 anys en suspensió, i quan aixecaran la suspensió de la DUI?

#42 Quimet lo tronat, Arbucies, 10/04/2020 - 14:59

Mientras no tengáis una Republica teneis que cumplir la ley .... que la conculcais cada dia. Vaya 3 nazis i lladres xulescos.