Publicitat
Política · 16 de Gener de 2016. 18:36h.

Demòcrates de Catalunya afirma que tenen dos mil membres

El partit celebra el seu congrés a Barcelona

Demòcrates de Catalunya afirma que tenen dos mil membres

Imatge de l'acte

Els crítics d’Unió, Demòcrates de Barcelona, afirmen en un comunicat que compten “amb uns 500 voluntaris, el que suposa un 25% del total de Demòcrates de Catalunya”.

El Centre Cívic La Sedeta ha acollit la posada de llarg del partit. Sota el lema “La Barcelona Demòcrata: Fem partit, Fem ciutat”, els assistents han “treballat i reflexionat entorn a la forma en com s’articularà Demòcrates de Barcelona al territori i quines han de ser les principals línies d’actuació”.

A l’acte de cloenda, el regidor Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy, ha destacat que Demòcrates neix a Barcelona com “una opció política nova i il·lusionant que arriba a la capital per quedar-s’hi. A Demòcrates de Barcelona defensarem la capitalitat de la nostra ciutat, construint un relat que posi al centre la persona”.

Per la seva banda, Toni Castellà, portaveu nacional de Demòcrates de Catalunya, ha destacat que “els nostres voluntaris no volen un líder, volen treballar en un projecte que els hi resulta il·lusionant. La majoria mai havien estat en política i arriben al partit per trencar amb els estereotips de dreta-esquerra”.

Finalment, Castellà ha subratllat que Demòcrates “volem esdevenir la revolució del bé comú, enfront d’una esquerra i una dreta conservadores; volem treballar per a tothom i fer un país més equitatiu, innovador i modern”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 lluis g, Tarragona, 18/01/2016 - 22:26

Gracias a uno de los fundadores de este chiringuito, Antoni Castella ex-Secretari d'Universitats, las tasas académicas en la Universidad catalana son las más altas de España.
Precio crédito en Cataluña 30 €.
Precio crédito en Galicia 11 €.

#9 Luis Miguel, Tarragona, 18/01/2016 - 22:18

Que se presenten solos, a ver cuantos diputados sacan. Jajajaja

#8 Marc, BCN, 18/01/2016 - 11:41

La meitat de la militancia de Demoòcrates, és totalment nova.
Es curiós que la gent parli sense saber res.
Per cert, ja no son els crítics d'Unió, Demòcrates és un partit com qualsevol altre!

#8.1 Indibil, Lleida, 18/01/2016 - 22:16

No t'ho creus ni tú

#7 Ex convergent , La Palma de Cervelló, 18/01/2016 - 00:57

Perquè a totes les fotos veiem sempre les mateixes cares? Germans de germans, gendres, sogres i cunyats de les mateixes famílies que van marxar d'Unio.
2000 Voluntaris? Jijiji! Se sap que fan com van fer a la web dels Hereus, que la van omplir amb gent que ignorava que hi era.

#6 anna, bcn, 17/01/2016 - 22:56

Curiós q es posi..."els crítics d'Unió" van ser crítics quan militaven a Unió, ara a demòcrates hi ha més gent nova que de la que provenia d'unió. es podria dir ara mateix, que són igual de crítics que qualsevol altre partit.