Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2015. 09:35h.

Demòcrates de Catalunya recull 4.500 euros en set dies

Operació de micromecenatge abans del congrés

Demòcrates de Catalunya recull 4.500 euros en set dies

Congés fundacional de Demòcrates de Catalunya

El proper 7 de novembre Demòcrates de Catalunya realitza el Congrés fundacional a Cornellà de Llobregat. La formació demòcrata, des dels seus inicis, va anunciar que es finançaria a través de les aportacions dels voluntaris, dels càrrecs públics, de les subvencions públiques pels resultats electorals i de micromecenatge per a projectes concrets. Renuncia obertament a finançar les activitats amb crèdits bancaris.

Dilluns d’aquesta setmana Demòcrates de Catalunya va iniciar el seu primer micromecenatge per fer possible el Congrés fundacional a partir de petites aportacions voluntàries. En només 7 dies la campanya ha assolit els 4.500 euros que necessita. L’organització del Congrés implica un conjunt de despeses que cal assumir. Des del lloguer de l’Auditori de Cornellà, la despesa de papereria, material auxiliar, entre d’altres.

Demòcrates de Catalunya agraeix moltíssim els mecenes que creuen en una nova manera de fer política. Tothom que ha fet una aportació, serà convidat a assistir al Congrés, tindrà un reconeixement en el marc del dia 7, podrà rebre un obsequi de Demòcrates de Catalunya -una edició del polo del Congrés o bé una xapa de Demòcrates, entre d’altres-. En aquest sentit, s’explicarà transparentment la destinació de les aportacions que s’han fet.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Vergonya aliena sento, Barcelona, 26/10/2015 - 16:40

DemoQue??

#6 Carlos Gomez, Bcn, 26/10/2015 - 14:07

El partit de les mariscades, els canelons i els Palace´s a preu d´obrers i menestarls de Sant Gervasi tot ho celebran omplint el pap, regant el ganyot i algund´ells alegrant la entrecama a costa de la patria..
Aquesta gent no mereix que els fotin fora d´aquesta extraordinaria i delirant auca .

#5 iñigo, castelló, 26/10/2015 - 11:15

¿3% incluido?

#4 a, girona, 26/10/2015 - 11:15

Pot ser el 3 % d alguna contractació?
aquets son de junts pel 3%?

#3 garrePI@gmail.com, Barcelona, 26/10/2015 - 10:49

Amb els diners que els trànsfugues han deixat de contribuir a Unió ho podien pagar amb un dia!! Es van emportar el càrrec i van deixar de fer l'aportació mensual d'uns quants cents d'euros! Quant de cuento...