Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2020. 12:47h.

Demòcrates equipara ERC a Duran

Acusa els republicans de ser "un instrument de l'Estat"

Demòcrates equipara ERC a Duran

Demòcrates de Catalunya ha equiparat ERC amb Duran i Lleida i ha acusat al partit republicà de ser "un instrument de l'Estat" després que els republicans acordessin extingir l'acord amb la formació de Toni Castellà per reunir-se amb col·lectius identitaris.

En un comunicat, Demòcrates manifesta que "és la segona vegada que ens expulsen d'un grup per mantenir posicionaments independentistes clars i contundents. Primer va ser amb en Duran i Lleida i ara és amb Esquerra Republicana de Catalunya i pels mateixos motius polítics. Tenim el convenciment que una altra direcció del partit d'ERC no hagués optat per l'actitud mostrada en el comunicat" han apuntat.

"Lamentem que la direcció d'ERC hagi derivat en un instrument de l'Estat per desestabilitzar l'independentisme" han assenyalat, recalcant que "el pacte de Demòcrates i ERC està trencat de fa mesos. Tot el pacte amb Esquerra Republicana de Catalunya està incomplert, per part de la formació republicana en els objectius polítics".

"Defensem el compliment del mandat del Primer d'Octubre. Defensem la via democràtica de la insubmissió col·lectiva de la ciutadania i d'institucions, la via unilateral, per esdevenir un Estat independent. És aquest i cap altre motiu l'atac per part de la direcció d'ERC" han lamentat.

El partit de Toni Castellà també remet al comunicat que va emetre ahir respecte al fet que dos membres de la seva formació participessin en la reunió virtual del col·lectiu Donec Perficiam per explorar una candidatura independentista, trobada telemàtica en la qual hi havia alguns grups polítics identitaris.

Demòcrates va admetre aquest dissabte en un comunicat que "dos membres del partit van assistir a una reunió convocada per exsecretaris nacionals de l'Assemblea Nacional Catalana, dijous 3 de desembre, sense cap mandat del Comitè Demòcrata Nacional. Per la relació personal van connectar-se a la reunió telemàtica per escoltar la proposta que Donec Perficiam volia traslladar als convocats, desconeixent totes les organitzacions que hi assistirien. Des de Demòcrates també han deixat clar que "no era cap reunió de negociació de res, tampoc de cap llista o candidatura".

En la trobada virtual hi havia membres de l'Assemblea de Represaliats i Activistes, el Bloc Sobiranista Català, Demòcrates de Catalunya, Directe68, Força Catalunya, Front Nacional de Catalunya i Solidaritat Catalana per la Independència.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Estib, Tarragona, 06/12/2020 - 18:42

no puede emularlo en todo. Presupongo que Toni a Josep Antoni.
En todo incluye lo del cuerpo, que se decia presuntamente, repito , se ha leído por activa y por pasiva. Aunque fuera mentira o seguro que lo es, pone el listón alto y quizá el exceso de cabello, posiblemente algún kilillo de más, haga que no le alcance en temas físicos.

#6 Estib, Tarragona, 06/12/2020 - 18:40

Espero que no sea, repito que no sea una proyección del Sr. Durán, por aquello que presuntamente se decía de la socialdemocracia del cuerpo de dicho gran político. El Sr. Toni Castellà, habrá coincidido con él, en lo único que le supera quizá pero para gustos colores, es en la belleza.
En coeficiente intelectual yo diría que no.
Igual quier

#5 Sergi Sergio, Barcelona, 06/12/2020 - 18:26

El puma catala es todo un crack, 20 años al lado de Duran y ahora pretende seguir 20 años mas chupando del bote con el cuento de la independencia, lo dicho, un campeon.

#4 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 06/12/2020 - 17:51

Con Durán Durán? Qué guapa estaba la Jane Fonda, por cierto, en Barbarella

#3 Barto, Barcelona, 06/12/2020 - 15:31

Castellà ets un supremacista i un radical. El mandat de l'1 d'octubre? Deixà de somiar, toca de peus a terra i no enganyis més a la gent que fa molts anys que vius del "cuento".

#3.1 La Carbo, El Prat de Llobregat, 06/12/2020 - 18:36

Però es manté amb un esperit jove, amb bona cara, cutis cuidat com el seu cos (presuposo= més que patxoca jo voldria "xocar" amb ell.
Cadascú o cadacuna té el seu ideal de bellesa també vellesa, i si arribar com ell a l'edat que tingui com està, jo vull viure del cuento i que em posi el que faci falta o el seu "ungüentu".
Tant de bo em