Política · 13 de Gener de 2018. 12:54h.

Demòcrates proposa girar full

Toni Castellà demana rellevar els càrrecs encausats del Govern i de la Mesa

Demòcrates proposa girar full

El portaveu de Demòcrates de Catalunya i diputat al Parlament, Toni Castellà, ha proposat aquest dissabte el relleu dels càrrecs encausats del Govern i de la Mesa del Parlament i dels que ho estiguin en un futur per noves persones que no tinguin cap procés judicial obert.

Toni Castellà, que ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a Catalunya Ràdio, ha explicat que un cop restituït el Govern, veuria "molt interessant" posar-hi "una línia de càrrecs no encausats al darrere. "Una vegada restituït el govern hem de reflexionar si això ho deixem aquí o potser és més interessant posar una línia al Govern que no estiguin encausats, i si els encausen, substituir-los el més ràpid possible" ha assenyalat.

El portaveu de Demòcrates considera interessant "obrir el debat de si darrere del president hi hagi una línia de gent que no estigui encausada, per tenir les mans lliures i també per deixar als encausats que es defensin davant d'una situació injusta". Castellà creu que "podríem valorar posar gent que no tingui cap procés judicial obert al capdavant de la política catalana. I no només una línia, sinó dues, tres o les que faci falta".

13 Comentaris

Publicitat
#20 Chupoptero, Barcelona, 16/01/2018 - 09:10

És a dir: QUe marxin tots que ja m'hi poso jo per seguir xuclant com porta dècades fent aquest farsant. Gràcies a les seves responsabilitats de govern les families catalanes ens estem desangrant pagant les taxes universitaries més altes de tot l'estat espanyol i de les mes elevades a nivell europeu.

Quina vergonya.

#19 Marimon, Barcelona, 14/01/2018 - 21:28

Aquest tota la vida vivint del pressupost,,,i canviant de jaqueta a la mes minima senyal de UDC a CDC de CDC a ERC i talment com un veritable "puma" sap elegir les preses per fer un bon tiberi... No te vergonya ni publica ni privada...De tot el pugui dir no te cap credibilitat

#17 Pep Colina, bcn, 14/01/2018 - 09:54


És un cas per estudiar-lo a ell i al seu partit, ja que tota la seva vida ha estat canviar de jaqueta.
Si algú coneix el seu curriculun que el posi.

#16 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 14/01/2018 - 08:14

Si la cara es el espejo del alma, la individua a la derecha del barbas tiene el alma muy negra...

#15 Rogeli, Tornabous, 13/01/2018 - 23:55

Que injusto es el Castella, que va de catala catala