Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2017. 16:25h.

Demòcrates també s'ho empassa

Castellà deia que "no acceptarem declaracions en diferit" el dia abans

Demòcrates també s'ho empassa

Antoni Castellà

El secretari general de Demòcrates de Catalunya, Toni Castellà va assegurar fa dos dies que no acceptarien declaracions en diferit o simbòliques: "no acceptarem declaracions en diferit o simbòliques, tal com diu la Llei cal la proclamació formal de la independència" durant una roda de premsa. 

El diputat també va assegurar que "el compromís amb la ciutadania de la realització del referèndum s'ha complert, amb un procés obert permanent al diàleg" i va recalcar que "des de l'Estat s'ha respost agressivament. L'Estat ha avalat l'exercici de la violència política. Ha posat per davant la unitat d'Espanya en detriment dels drets civils i la democràcia". Castellà també va dir que la violència d'estat així com les declaracions del Rei Felip VI havien "situat Espanya en la vergonya d'Europa".

Contràriament al que va exigir Toni Castellà, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va fer ahir dia 10 d'octubre una "declaració en diferit", suspenent els efectes pocs minuts després de fer-la per a fer una última crida al diàleg amb l'Estat. Aquest fet va provocar una crisi interna amb la CUP.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Cloïsa, Barruts, 12/10/2017 - 15:34

La Fada-de-Gispert no es pert la pensió d’ex-presidenta ni que en Puigdemont es faci de Cs....

#8 Esxamarlà, Vividor, 12/10/2017 - 13:16

Si tinguéssin la més mínima dignitat, haurien de deixar els escons i els càrrecs de Govern. Però no patiu..... Castellà va conviure amb el Duran mes de 15 anys... tot per la mamella.

#6 Carlos Gomez, murenu de la serra, 11/10/2017 - 18:25

A qui representa i en nom de qui parla aquest minundi ?

#6.1 Aitana, Ripollet, 11/10/2017 - 22:38

Melenas al viento están
sellando nuestra unión
Yo trabajo en el parlamento (Antoni)
y tu (populacho) en un Champion
y para nada quiero escuchar ni un lamento
dado que cacho quiero pillar
y para eso estoy atento

#5 Sergi , Barcelona, 11/10/2017 - 18:11

Es normal, 6 años engañando a la gente, vendiendoles una moto sin ruedas ni motor, vendiendo una estafa descomunal y ahora que nos van a contar???, pues mas mentiras, mas embustes, mas peliculas de ciencia ficcion.

#4 Lobisome, BCN, 11/10/2017 - 16:52

En estos precisos momentos, hay pocas cosas más ridículas que ser procesista. Ya es jodido que hayan maniobrado de tal maera que ahora la única opción para salvarse del ridículo sea convertirse en criminales provocando un baño de sangre. Bravo a todos, Mas, Puchi, Junqui, Sanchez, Forca, Cutxi, Muriel (que en gloria esté) et aliia, gracias!