Publicitat
Política · 23 de Gener de 2021. 17:02h.

Demòcrates vol tornar a la via unilateral

Els seus candidats signen un compromís per "fer efectiva la independència"

Demòcrates vol tornar a la via unilateral

Els candidats de Demòcrates a les llistes de Junts han signat el "Compromís amb la independència i la via unilateral" que promou l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), un document que exigeix als partits i a les institucions el "compromís per fer efectiva la independència".

"Els candidats i candidates de Demòcrates de Catalunya que formen part de la candidatura de Junts per Catalunya, a les eleccions plebiscitàries del 14 de febrer, han signat la campanya iniciada per l'ANC que exigeixen als partits i a les institucions el compromís per fer efectiva la independència per la via unilateral" ha informat la formació d'Antoni Castellà aquest dissabte en un comunicat.

Assumpció Lailla, Toni Castellà, Albert Donaire, Mercè Jou, Eduardo Reyes per la demarcació de Barcelona, Jordi V. Pou per la demarcació de Lleida, Núria Buira per la demarcació de Tarragona i Mercè Garcia per la demarcació de Girona han signat el document. El text també es compromet a ser "lleials a l'1-O i activar la Declaració d'Independència de 2017".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Agustino, Barcelona , 25/01/2021 - 08:30

Mucha firma, mucho manifiesto, mucha chulería y luego cuando los llama un juez a todos les tiemblan las piernas y les dan la culpa a los voluntarios o al "popla" de Cataluña.

#12 Patumeiro, Sant Patumet, 24/01/2021 - 12:41

Que independencia? Pero si no has dado un palo al agua en tu vida. Y q haya tanto ciego siguiendo a estos parasitos

#11 Flanagan , Tabarnia City, 24/01/2021 - 11:08

Ese compromiso firmado tiene el mismo valor y uso que el papel del wc que compro en el super a diferencia que el del super es más suave.

#10 Venanci, Vilassar, 24/01/2021 - 09:19

La manada del Puma s'apunta a qualsevol caceria per poder continuar vivint amb l'esquena dreta a càrrec de l'erari public. La practica de l'arribisme es la seva especialitat i no tenen cap vergonya per afirmar que el sol surt al vespre, i quan els descobreixen llavors s'esfumen talment com bufa el vent...

#9 Purria lazi, Mollerussa, 23/01/2021 - 20:59

Sí, sobre todo a poner en marcha su independencia económica... ¡jjajajajajaja!!
El prusés es un juego de cagones donde los que están en segunda fila empujan a los que están en la primera... hasta que les toca a ellos dar el salto al vació, y entonces SE CA-GAN LITERALMENTE POR LA PATA ABAJO.
Gañanes, ya no engañáis a nadie.. jajajjajaja