Publicitat
Política · 2 de Març de 2011. 08:53h.

Demostració de força d'Albiol

Promet "restricció de les prestacions socials" per a aquells immigrants que han vingut "a delinquir"

Demostració de força d'Albiol

El president de la Penya, Jordi Villacampa, darrera d'Albiol, va ser un dels assistents

El president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, ha promès "mà dura", "pressió policial" i "restricció de les prestacions socials" als gitanos romanesos i als immigrants irregulars que al seu judici han vingut "a delinquir" i han convertit Badalona en un "polvorí".

En el seu discurs de proclamació com a candidat a alcalde de Badalona, Albiol ha considerat que "a Badalona tenim un problema molt seriós de incivisme i inseguretat i molts d'aquests problemes els crea una part de la immigració que ha vingut a la nostra ciutat".

"Aposto per les polítiques d'integració, però no estaré disposat a destinar ni un sol euro a aquells que no s'integren", i ha conclòs que és el cas de determinats "individus gitanos romanesos", ha indicat. També ha carregat contra els immigrants "que han vingut a fer la vida impossible als veïns, a delinquir i aprofitar del nostre sistema de beneficis socials".

"No puc permetre que cap veí es quedi sense un ajut social que sí se li proporcioni a un immigrant en situació irregular", ha apuntat. García Albiol ha descrit Badalona com una ciutat amb tretze barris en risc de "exclusió social", a la cua de tota l'àrea metropolitana en educació, en què se succeeixen els robatoris i amb "greus problemes de convivència i inseguretat".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Pep, Badalona, 03/03/2011 - 13:49

Albiol te por a PxC que cada cop esta més present en els carrers de Badalona. No li queda mes remei que radicalitzar el seu missatge

#16 PXC DICE expulsar a LOS ILEGALES, bcn, 03/03/2011 - 12:43

CONTRA ESTOS PICHASFRIAS SIEMPRE PXC.PP NOS HA LLENADO ESPAÑA DE MOROS

#15 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 02/03/2011 - 23:12

MOLT BÉ ALBIOL...CANYA A L'IMMIGRANT ESPANYOL...

#14 Ramon, Barcelona, 02/03/2011 - 15:44

Quan el cas de la farmacèutica d'Olot, les forces de seguretat espanyoles van argumentar que anaven lents perquè a la Garrotxa "hasta los delincuentes hablan catalán". Cosa inhabitual i que els entorpia els tràmits. Consti que van dir-ho ells mateixos per exculpar-se, a mi que em registrin.

#13 Josep, Lleida, 02/03/2011 - 14:36

mà dura contra els gitanos romanesos, i barra lliure i feria de abril pels gitanos espanyols no? Prouta hipocresia, la delinqüència a Catalunya parla en castellà i majoritàriament és espanyola, ja siguin gitanos o no...És tan delinqüent un gitano romanés com un espanyol com garcia albiol.