Publicitat
Política · 11 de Març de 2020. 15:16h.

Denuncia contra Buch per la Meridiana

Ciutadans diu que els Mossos no han tramitat 129 denúncies

Denuncia contra Buch per la Meridiana

El president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, acompanyat de la presidenta del grup municipal Luz Guilarte, han anunciat des de la Fiscalia Superior de Catalunya que interposen una denúncia contra el conseller d'Interior, Miquel Buch, i d'altres membres de la conselleria.

Carrizosa ha manifestat què "interposem la denuncia, ja que políticament no he pogut aconseguir que el conseller compleixi amb el seu deure. I també permeten que continuïn aquests talls a l'avinguda Meridiana tot i els informes desfavorables de la Guàrdia Urbana". El diputat ha encoratjat als manifestants a fer les seves protestes sense coartar els drets d'altres persones.

"El Departament d'Interior porta a  terme un modus operandi invariable, permeten la il·legalitat i les denúncies que interposen els agents dels Mossos d'Esquadra per diversos motius, tant administratius com penals, no les tramiten". Carrizosa ha xifrat aquestes denuncies en "unes 129”.

També s'ha preguntat "si el conseller Buch farà els ulls grossos amb qui es manifesta o protesta o vulnera la llei, segons si és independentista o constitucionalista?", en referència als impediments que va patir l'última manifestació de Societat Civil i la de Jusapol.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Santi, Barcelona, 11/03/2020 - 17:34

Fins que els seidicosos no quedin expulsats de les institucions, per les bones o per dolentes, aquest pais va per la via de convertir-se en una txeca on la policia politica anomenada ja Genestapo continuarà al costat d'aquests bandarres. Fins que a Madrid no necessitin aquests pocavergonyes per governar faran totes les salvatjades que vulguin.

#3 Más de lo mismo, Barcelona, 11/03/2020 - 17:33

Aquestes denúncies han anat a parar a la paperera "ni una paperera trencada" i segurament riuen, vermells com uns titots, i avui va, i surten perTV3 per demanar als ciutadans el que precisament li neguen a la Meridiana, civisme, i respecte per les normes.

#2 botifler1914, Waterpus, 11/03/2020 - 17:12

Lástima que son pocos, sino a lo mejor la prohibian con las nuevas medidas del desgovern

#1 Protágoras, bcn.España, 11/03/2020 - 16:42

Son la primera fuerza política de Cataluña, con 1.110.000 votos y 36 diputados -suficientes para cortar la Diagonal (más que los que cortan la Meridiana) y exigir el fin de la inmersión, y la igualdad de los castellanohablantes que son los objetivos por los que nacieron. Pero se han acomodado olvidado sus objetivos y decepcionado a sus votantes.