Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2010. 10:19h.

Denunciat un alt càrrec d'Interior per "prevaricació"

Joan Delort va acusar un inspector dels Mossos de "deixar de fer les seves funcions" durant les nevades

Denunciat un alt càrrec d'Interior per "prevaricació"

Joan Delort, en una imatge d'arxiu

L’ inspector excap de la comissaria de mossos de Figueres, Ferran G., ha interposat denuncia contra el secretari de Seguretat Pública, Joan Delort i Menal, per "un delicte de prevaricació i d’injúries".

Aquesta denúncia ha vingut motivada pels fets esdevinguts a les nevades del 8 de març passat quan l'inspector treballava a Figueres. Es va acusar a l'inspector de "deixar de fer les seves funcions (cosa que no va ser així) i se li van aplicar mesures cautelars indignes", tal i com vam denunciar el SME-CCOO.

Després, el Sr. Delort va fer declaracions a El Punt dient que el seu objectiu era “apartar-lo per sempre de Figueres”, ”que la mesura de la suspensió provisional era imprescindible per poder-lo apartar definitivament de Figueres” i que”no pot tornar perquè ha quedat totalment desacreditat davant les bases de la comissaria”.

Tot i que l’ inspector Ferran ha presentat aquest denúncia a tall particular, des del SME-CCOO volem "manifestar que té tot el nostre suport ja que considerem del tot inadmissible que un Director de Seguretat desprestigiï en un mitjà de comunicació a un membre del cos de mossos d’ esquadra (de fet, no recordem que un Director de Seguretat ho hagi fet mai). A més, seguim valorant que es va fer una execució mediàtica i professional de l ́ inspector", lamenten.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 raspa, Mataro, 07/05/2011 - 12:15

En Delort es un peça de cuidado. Un urbano apoltronat, el pitjor escenari.

#5 Victor, barcelona, 04/12/2010 - 18:26

- Aquest Delort, va trencar el carnet de CiU per continuar a la poltrona. Ara tindrà que buscar-se feina.

#4 antonio peiró, lleida, 03/12/2010 - 19:47

Yo también me solidarizo con l? inspector excap de la comissaria de mossos de Figueres, Ferran G
Este Delors hace mucho tiempo que vive del cuento, viene de la epoca de Ciu..

#3 Wendi, Girona, 03/12/2010 - 18:11

Peter pan, doncs perquè no s'aplica el mateix castig a la cap dels Mossos a Sta. Coloma de Farners (actualment a la comissaria de les Corts) què estant el neucat activat se'n va anar actes protocolaris, per finalment acabar en un puticlub a passar la nit.

#2 peter pan, neverland, 03/12/2010 - 14:00

Pero aquest comandament no és el que va deixar el seu carrec i se'n va anar a casa calentet, mentre la frontera estava colapsada i milers de conductors estavem atrapats als cotxes. Vinga va!!! El que passa en aquest pais es que ningu vol acceptar que ho ha fet malament i acceptar culpes.